MaTe11 0 Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 W morele.net dowiedziałem się, że nie kupie komputer, bez zasilacza, bo posiadam swój, ale przy złożeniu u nich w sklepie komputer zostanie zaplombowany i nie będzie można go rozkręcić, dlatego postanowiłem, że sprzedam swój cały, tak jak stoi. Nazwa płyty głównej MSI 760GM-P33 (MS-7623) Typ procesora QuadCore AMD Phenom II X4 840, 3200 MHz (16 x 200) Ram ddr3 4 gb Karta graficzna hd 4870 512 DDR5 Dysk 180 lub 160 gb. Zasilacz Corsair 450 W na gwarancji jeszcze, bodajże ma poł roku. Obudowa chyba jakaś noname, bo nawet nie wiem jak sprawdzić. I naped. Ile taki zestaw jest wart? Cytuj Link to post Share on other sites
Kroju 42 Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Nie ma co się pchać w sprzęt z plombami. Coś się zepsuje to musisz całą skrzynkę wysyłać, nie mówiąc o tym ze nawet go wyczyścić nie będziesz mógł bo stracisz gwarancje. Cytuj Link to post Share on other sites
MaTe11 0 Napisano 26 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 No tak, ale nie wiem czy dam rade sam złozyć. Może jakiś inny sklep? Cytuj Link to post Share on other sites
aleksiejs 52 Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Oo. Myślałem, że era plombowania komputerów skończyła się już dawno. Myślałem, również, że jak kupujesz części, z których takie morele składają PC to masz gwarancje na poszczególne komponenty więc nie mogą Ci nic plombować Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts