Skocz do zawartości

[MULTI] Grand Theft Auto - seria

GTA:V  

380 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto kupił/kupuje GTA:V

• Tak (PS3)
      31
    • Tak (X360)
      19
    • Czekam na PC
      301
    • Nie
      29

Recommended Posts

Nie wchodząc w dyskusje o framerate, grafice i sprzęcie, pragnę wyrazić zażenowanie i wstyd za używanie słów typu "idiota" czy "bałwan".

I podpisuje to jako Rafał.

Nie jakiś pseudo nick z forum.

A ja niestety nie toleruję permanentnej głupoty, dyktowanej zaślepieniem danym produktem, którą dodatkowo argumentuje się rzekomym obiektywizmem. Jak już ktoś jest sajko fanem czegoś do takiego stopnia że przesłania mu to logikę, to niech ma odwagę to powiedzieć, a nie zasłania się przymiotnikiem "obiektywny".

I mogę się podpisać jako Piotrek :) 

Gość effendi360
Nie wchodząc w dyskusje o framerate, grafice i sprzęcie, pragnę wyrazić zażenowanie i wstyd za używanie słów typu "idiota" czy "bałwan".

A ja mówię: nazywać rzeczy po imieniu. Nasi przodkowie obcinali za kradzież, rękę, za herezje, język.

Andrzej Kłącz

Gość effendi360

No nie wiem, bo ten gościu co straszył, miał do sądu podać. Już miałem wbić swoje całe dane ale są tu zameldowane inne osoby więc bez przesady. Jutro o 8 rano wyczyszczę temat, jak wstanę do porannego seansu a teraz już nie ma co bo i tak dziś wieczorem, nie będzie tu konstruktywnej dyskusji o gta. Zresztą, wystarczy spojrzeć na ankietę, ile osób czeka na pełnoprawną wersję. Tyle w temacie.

Mnie ta grafika strasznie denerwuje, ale nie tylko w GTA. Miarka się przelała przy BF3.

Od tamtej pory unikam gier na konsolę poza exclusivami, fifą i tekkenem. W które to lepiej gra się ze znajomymi na 60calach.

Nie mam podpiętego pieca pod tv, więc na pctową wersję Gta nie czekam. Za to na ps4 z chęcią przytulę. I prawdopodobnie wtedy gra będzie wyglądać tak jak zaplanowali to twórcy, a nie księgowi.

To co rozwala mnie w tej grze to scenariusz.

Wisi mi tuningowanie aut, kupowanie gaci, fryzjer czy wypady na dziwki. To mam dostępne w życiu.

Za to poznawanie historii Michaela to dla mnie perełka. Frank i Trevor to dokładka, z czego tego drugie nie znoszę.

Za chwilkę 2 odcineczki z żoną Dextera. Następnie 3-4 w los Santos. I wali mi framerate :)

• Popieram 2

pytanie do posiadaczy wersji na xboxa - czy gra wymaga kodu do gry online? pytam bo mogę kupić używkę za ok. 150 zł ale bez mapy którą i tak mogę znaleźć na necie.

@down, czy Ty jesteś normalny? tytuł tematu...

Nie, nie ma żadnych kodów.

• Popieram 1

Zrobiłem drobny eksperyment na PS3... edycja płytowa oczywiście wymagająca instalacji.

Standardowy HDD 160GB (5400rpm) od CECH-3k i Intel 330 120GB SSD... w przypadku tego drugiego brak problemów z doładowywaniem, krótsze loadingi i minimalnie lepszy framerate w dzień.