Skocz do zawartości

[MULTI] Grand Theft Auto - seria

GTA:V  

380 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto kupił/kupuje GTA:V

• Tak (PS3)
      31
    • Tak (X360)
      19
    • Czekam na PC
      301
    • Nie
      29

Recommended Posts

Witam, generalnie wiem, że się nie opłaca kupywać starej konsoli dla jednej gry ale chciałbym żeby ktoś mi to potwierdził. Miałem kiedyś xboxa, lubiłem go, sprzedałem i trochę tego żałuję. Kolekcji gier nie będę odbudowywał, Ze starej generacji zależy mi tylko na GTA V. Chcę za to kupić sobie PS4 jak wyjdzie tylko, że na tą chwilę nie ma pewności że GTA V wyjdzie na tą platformę (choć myślę żę jest na to duża szansa, nie wiadomo tylko jak długo to potrwa).

Gdybym mimo wszystko miał rozważać zakup starej konsoli to:

- PS3 Super Slim mimo niskiej ceny jest słabej jakości, głośna i ta zasuwka na napęd sprawia żenujące wrażenie

- PS3 Slim wygląda fajnie tylko dosyć ciężko bedzie je dostać no i cena może być wyższa

- plusem PS3 może być to, że w przyszłości abonament z PS4 zasili też PS3 za jedne pieniądze

- Xbox Slim wydaje się ok tylko żadnych dodatkowych bonusów nie będę miał z niego a do tego płatne multi

Powiedzcie co myślicie i co radzicie bo nie wiem czy się nie przełamę w końcu i kupię starą konsolę.

Zależy od stanu twojego portfela, upodobań względem gier konsolowych i ile zamierzasz i możesz czasu na to GTA5 poświęcić. Jeśli interesują cię jeszcze jakiś gry z którejś platformy, to jasne, bierz. Jeśli spędzisz przy tym GTA 200+ godzin, to dla mnie inwestycja będzie opłacalna. Jeśli ps3, to tylko Slim, jeśli x360 to też raczej slim, tylko z dyskiem.

Dobra teraz mówię tak na szybko o co chodzi ponieważ wpadłem na pomysł zrobić (już zrobiłem) drużynę Benchmarku na Social Club żeby niedługo grać wspólnie w GTA:V czy GTA: Online jak kto woli na razie oczywiście "konsolowcy" kto nie chce brać udziału ten niech nie bierze!

Więc tak

1.kto nie ma konta niech założy: http://socialclub.rockstargames.com/

2.kto już zrobił lub ma niech wciśnie że chce dołączyć do drużyny i poda tutaj nick abym potwierdził.

Na razie to wszystko czekam na opinie z waszej strony.

Link do drużyny: http://socialclub.rockstargames.com/crew/benchmarkpl

;)

• Popieram 1

Ani Xszrot, ani Plejsrejszyn. To są zabawki dobre do starych gier, jak ktoś ma te 500zł, a chciałby sobie w coś tam pograć, to jak najbardziej, ale to się nie nadaje jako maszyna pod pretendenta do gry roku. GTA V na starej generacji to profanacja. Sam długo zadawałem sobie pytanie "kupić Xszrota i przejść, czy czekać na PC", ale po trailerach, zapowiedziach, po tym jak poczułem ogrom tej gry nie ma mowy abym ograniczał sobie frajdę niepełnosprawnym hardwarem. Mogę czekać nawet rok, trudno. Wiem, że kiedyś odpalę GTA V na swoim PCcie i będzie to najładniejsza wersja gry.

• Popieram 2

OOO

tak o to właśnie reklamują GTA V u nas we wro !

Co do tematu - wersja X360 na bank będzie bardziej "przyjazna" a to z racji tego, że zawsze ps3 ma o wiele dłuższe loadingi nawet po instalacji na HDD

Co do grafy myślę , że będzie jak zawsze - PS3 bardziej jaśniejsze i to wszystko ;)

http://allegro.zapodaj.net/images/de65d94a94f5.jpg