Skocz do zawartości

Perełki z sewisów ogłoszeniowych - najcenniejsze, rzadkie, niedrogie retro

Recommended Posts

48 minut temu, cooger napisał:

Ogłoszenie @dulu1 Myślę nad nią, ale mam budżet przekroczony ;)

Tylko szczerze. Za dużo za nią chce, czy faktycznie twardo ustalasz sobie miesięczny limit? :rotfl: Bo specjalnie ci ją trzymam xD

30 minut temu, buszi napisał:

Na ebayu wahała się miedzy 900 a 1100, więc liczę że wystawi od zeta, z 500 bym dał. Chociaż jak zobaczyłem ile ludzie klikają na licytacjach sprzed ostatnich kilku dni to bym się nie zdziwił jak za 1,5k pójdzie. A co do herculesa - przecież one za 20zł chodzą

@buszi Hercules - nieśmieszny  żart, chociaż z pudełkiem to może z 60pln bym zapłacił. Napaleniec na Herculesa pewnie ze 100. Za 60pln kupiłem ESI Maya 44MkII a to różnica klas. Niestety sama karta ;)

@dulu1 - powiem tak - cena nie jest tak okazyjna żebym się skusił już na teraz, obstawiam, że za jakiś czas kupię z całym kompem za 150pln a może jakaś grafa się w nim trafi. Nie mam twardego budżetu ale faktycznie sporo wydatków miałem więc dozuję sobie przyjemności.

• Dzięki 1
1 godzinę temu, BlackCoffe napisał:

Już? :rotfl:

W epoce dlaczego się sprzedawały takie karty to jestem w stanie zrozumieć. Teraz dokładać taka kartę do czego właściwie? Czegoś na Pentium 200MMX na VX/HX/TX? Po co? Lepiej zbudować coś na ss7 z AGP. 

Może mi to ktoś wytłumaczy?

2 godziny temu, cooger napisał:

W epoce dlaczego się sprzedawały takie karty to jestem w stanie zrozumieć. Teraz dokładać taka kartę do czego właściwie? Czegoś na Pentium 200MMX na VX/HX/TX? Po co? Lepiej zbudować coś na ss7 z AGP. 

Może mi to ktoś wytłumaczy?

Do HX/TX to wolałbym jakieś VooDoo3/Banshee na PCI. W ostateczności ET6000+VooDoo2.