kingston350 2 Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 To jest dziwne bo kupiłem sobie Diablo 2 już dawno i wtedy na innym gorszym komputerze mi działało a teraz na lepszym mi nie działa dlaczego?? Mam win xp pro a tam pisze max do 2000 systemu windows. Jak coś jeszcze potrzebne to proszę pisać to dopisze Cytuj Link to post Share on other sites
Yamaha 0 Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 A rozpisałbyś bardziej o co chodzi.Wylacza Ci sie sama gra, nie wlacza, czy nie instaluje sie?.Wiecej informacji-pomoże Cytuj Link to post Share on other sites
Adixxx 33 Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Patche pościągaj do gry. Cytuj Link to post Share on other sites
kingston350 2 Napisano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 już nic bo jak autorun nie działał to ta gra też i teraz naprawiłem i jest ok Cytuj Link to post Share on other sites
Wizzy159 42 Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Witam znacie może datę premiery w PL Diablo III ?? i wersji PL ?? Oraz znacie może datę premiery WoW Cataclysm ?? w wersji ENGB Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 co do Diablo 3, premiera dopiero w 2011 i nie wiadomo nawet w którym okresie Cytuj Link to post Share on other sites
Zuberos 0 Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Na amazon.co.uk można zamówić preordera Diablo 3 za jakieś 20 parę funtów już. Taka promocja . Ale ja bym się premiery przed pierwszym dodatkiem do SCII nie spodziewał. Dodatek do WoWa ma wyjść pod koniec tego roku albo w pierwszej połowie drugie , widać dużą rozpiętość czasową no ale to Blizzard . Cytuj Link to post Share on other sites
neverwinter210 2 Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 World of Warcraft Cataclysm: listopad 2010 ( światowa data premiery ) listopad 2010 ( data wydania w Polsce ) listopad 2010 ( data premiery w USA ) Diablo III: 2011 ( światowa data premiery ) obecnie brak planów wydania ( data wydania w Polsce ) 2011 ( data premiery w USA ) Cytuj Link to post Share on other sites
Wizzy159 42 Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 dzięki za odp Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 20 funtow za Diablo 3? O.o Toć to jak za darmo! Jakieś 100zł chyba... Cytuj Link to post Share on other sites
Zuberos 0 Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 World of Warcraft Cataclysm: listopad 2010 ( światowa data premiery ) listopad 2010 ( data wydania w Polsce ) listopad 2010 ( data premiery w USA ) Diablo III: 2011 ( światowa data premiery ) obecnie brak planów wydania ( data wydania w Polsce ) 2011 ( data premiery w USA ) No wiesz Starcraft 2 miał wyjść co najmniej rok temu, a kiedy wyszedł wszyscy wiedzą . 20 funtow za Diablo 3? O.o Toć to jak za darmo! Jakieś 100zł chyba...No dlatego się opłaca kupić ;P. Cytuj Link to post Share on other sites
Thyrun 0 Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Bo wujek Blizzard zawsze tak odpowiada na pytania kiedy coś wyjdzie: When it's done! Przynajmniej jakościowo to nadrabia A na Diablo, WoW'a warto czekać Cytuj Link to post Share on other sites
PeJot 11 Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Bo wujek Blizzard zawsze tak odpowiada na pytania kiedy coś wyjdzie: When it's done! Przynajmniej jakościowo to nadrabia Bzdura, niestety. Diablo 3 już wygląda poniżej obecnych standardów a kolejny rok (lub 2) na pewno nie sprawi, że gra zrobi się ładniejsza. To by wymagało zmiany silnika a Blizzard tak nie pracuje. Nawet D2 w dniu premiery był brzydki i nie miał w sobie 'magii' pierwszej części. Sentymenty i wspomnienia to jedno, ale sama formuła gry może nie przetrwać próby czasu. Ile hack&slash wyszło od czasów D2 i nic poza Torchlight nie odniosło jakiegokolwiek sukcesu. Torchlight też jest zabawny w sumie tylko do czasu. Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Poniższy link wyjaśnia wszystko w kwestii terminów wydawania gier przez Blizzard :tajniak: http://www.wowwiki.com/Soon A ja, mimo tylu nadchodzących premier fajnych gier, chyba wrócę do WoW przed wyjściem Cataclysm - trzeba się na to przygotować i trochę sprzętu zgarnąć Cytuj Link to post Share on other sites
Zuberos 0 Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Bo wujek Blizzard zawsze tak odpowiada na pytania kiedy coś wyjdzie: When it's done! Przynajmniej jakościowo to nadrabia Bzdura, niestety. Diablo 3 już wygląda poniżej obecnych standardów a kolejny rok (lub 2) na pewno nie sprawi, że gra zrobi się ładniejsza. To by wymagało zmiany silnika a Blizzard tak nie pracuje. Nawet D2 w dniu premiery był brzydki i nie miał w sobie 'magii' pierwszej części. Sentymenty i wspomnienia to jedno, ale sama formuła gry może nie przetrwać próby czasu. Ile hack&slash wyszło od czasów D2 i nic poza Torchlight nie odniosło jakiegokolwiek sukcesu. Torchlight też jest zabawny w sumie tylko do czasu. LoL może i fakt, że grafika to nie jakieś tam wodotryski, ale to dobrze bo nie trzeba mieć najnowszego sprzętu, a gra i tak wygląda bardzo ładnie, to samo było z WoWem czy ostatnio ze Starcraftem II. Moim zdaniem to jest bardzo dobra polityka Blizzarda, że jego gry są przez to ogólnie dostępne i w tym tkwi sukces Blizzarda. Ja osobiście do dzisiaj zagrywam się w Diablo II i żaden Titan Quest, Loki czy inny Torchlight nie może się z nim równać. Nic tylko czekać na betę i premierę. Ja osobiście każdą ich grę (oprócz wowa) kupuje w ciemno. Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Ja osobiście każdą ich grę (oprócz wowa) kupuje w ciemno.WoW dobry być Grałeś w to kiedyś? :tajniak: Cytuj Link to post Share on other sites
Zuberos 0 Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Ja osobiście każdą ich grę (oprócz wowa) kupuje w ciemno.WoW dobry być Grałeś w to kiedyś? :tajniak: No pewnie , nawet bardzo długo, ale dopiero po tym jak mnie kumple zachęcili. Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Mnie wkręcił kumpel i to dosłownie, tzn. dawno, dawno temu, w trakcie lata 2005 spytałem się go, na GG, co robi, a on na to, że gra w WoW - stwierdziłem, że i ja zagram... Później się okazało, że on tylko żartował, natomiast mnie ta gra bez reszty wciągnęła... Aczkolwiek teraz już nie mam czasu na raidy, a dziennie spędzam ok. 2-3 godzin (tyle by móc zrobić daily i 2x heroic dungeon)*... :tajniak: *tak było przed przerwą - jak teraz wrócę to będzie podobnie. Nową postać zrobię dopiero jak Cataclysm się pojawi (Worgen oczywiście). Jedyne co mnie w tym dodatku martwi to zmiany w kwestii klasa/rasa - Tauren Paladyn to jakaś porażka... Cytuj Link to post Share on other sites
Thyrun 0 Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Do WoW'a niestety zawsze się wróci Wracam na Cataclysm - a wy ? Jedyne co mnie w tym dodatku martwi to zmiany w kwestii klasa/rasa - Tauren Paladyn to jakaś porażka... Hmm, w sumie (niestety, bo też mi to średnio sie widzi) każdą nową klasę dla ras, można wytłumaczyć fabularnie. Także żadnego zagrania w ciemno Ja czekam na d0rfa shamana. Gram tylko dwarfami ;D Co do Diablo 3. Silnik i grafika jest dla mnie jak najbardziej OK! Nie chce w diablo grafiki Crysisa... nie o to chodzi. Gra ma być grywalna. Grywalna jak cholera. A to że teraz większość gier idzie w grafikę. No cóż. Teraz nie wychodzą ŻADNE gry które będą tak dobre jak "staruszki" Bo powiedzcie szczerze. Ile razy przejdziecie Dragon Age, Fallouta 3 czy inne nowości z RPG. Raz, dwa.. i gra się nudzi. Ja w Diablo zagrywam od 2000 roku. Mam nawet Edycję końca tysiąclecia 10 lat przy dwójce i dopiero teraz zaczynam czuć jakieś znużenie grą. Dlatego Blizzard FTW, i kupuje w ciemno ich gry. (Poza SC2 bo przegięli z ceną w Polsce). Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Ja czekam na d0rfa shamana. Gram tylko dwarfami ;DDwarf Paladin z tej strony :tajniak: U mnie jest podobnie - Dwarfs FTW! Jedyna rasa, którą bym mógł z przyjemnością grać (i zrobić drugiego maina - o ile to możliwe) to Worgen - Warrior lub Rogue, ale prędzej ten drugi bo do grania wojem potrzebował bym pancerza wyglądającego jak ten, a zamiast bronią wolałbym walczyć pazurami :tajniak: O High Elves nie wspominam bo ich Blizzard nie dodaje póki co, a szkoda. Jest jeszcze rzecz, która mi w WoW nie pasuje i przez którą nie gram ludźmi - niezależnie czy grasz jako Warrior czy jako Mage twoja postać (mowa o facetach) wygląda jakby 8 godzin dziennie pakowała. W przypadku wojownika to zrozumiałe, ale mag? Cytuj Link to post Share on other sites
Thyrun 0 Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 A wiesz jaki cięzki jest kostur maga? Zresztą wyobraź sobie takiego chuderlaka w spódnicy Musi miec muskuły, żeby uratować resztki honoru Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Muskuły może mieć, ale nie powinien wyglądać szafa trzydrzwiowa Dlatego właśnie też gram krasnoludem - pomijając fakt, że to moja ulubiona rasa fantasy od czasu przeczytania Hobbita (na drugim miejscu są elfy), w każdym świecie ma ciekawą historię (Warhammer FTW). :tajniak: Dwarfy są z natury przypakowane - wliczając w to mięsień piwny :tajniak: Niezależnie od gry - czy to WoW, LOTRO, WAR, NWN, BG lub DA, dwarfy zawsze trzymają poziom, a z innymi rasami bywa różnie Cytuj Link to post Share on other sites
Thyrun 0 Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Podpisuję się pod tym nogami, rękami, i brzuchem piwnym ! Ale tak to naprawdę, dwarfy to jedyna rasa w wowie, którą gra nie budzi mojej irytacji. Poważnie próbowałem różnymi rasami, ale tylko dwarfami jestem w stanie dolevelować do 80 No i... Ironforge Cytuj Link to post Share on other sites
PeJot 11 Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Co do Diablo 3. Silnik i grafika jest dla mnie jak najbardziej OK! Nie chce w diablo grafiki Crysisa... nie o to chodzi. Gra ma być grywalna. Grywalna jak cholera. A to że teraz większość gier idzie w grafikę. No cóż. Teraz nie wychodzą ŻADNE gry które będą tak dobre jak "staruszki" Bo powiedzcie szczerze. Ile razy przejdziecie Dragon Age, Fallouta 3 czy inne nowości z RPG. Raz, dwa.. i gra się nudzi. Ja w Diablo zagrywam od 2000 roku. Mam nawet Edycję końca tysiąclecia. 10 lat przy dwójce i dopiero teraz zaczynam czuć jakieś znużenie grą. Dlatego Blizzard FTW, i kupuje w ciemno ich gry. A co to jest crysis? Dla mnie to nie jest wyznacznik jakości. Tyle tylko, że brak AA czy tekstury tak 'na oko' 256x256 to lekkie przegięcie w czasach gdy mamy po 1 GB RAMu na karcie, olbrzymie przepustowości, kompresję tekstur, kompresję map normalnych, streaming tekstur czy nawet znany już od zawsze mip-mapping, którego prawdę mówiąc mam wątpliwości czy ktoś używa. Sam grałem sporo w Diablo ale to były inne czasy. Zresztą 2 część już taka fajna nie była, a cześć lokacji była dość męcząca. Do D2 próbowałem wracać kilka razy, w singlu i multi i dalej jak połowa 1 aktu nie dotrwałem. Jeśli twierdzisz, że zabijanie tych samych potworków po raz n-ty nie jest nużące to OK, o gustach się nie dyskutuje. Jest jeszcze rzecz, która mi w WoW nie pasuje i przez którą nie gram ludźmi - niezależnie czy grasz jako Warrior czy jako Mage twoja postać (mowa o facetach) wygląda jakby 8 godzin dziennie pakowała. W przypadku wojownika to zrozumiałe, ale mag? A cze gdziekolwiek postacie tej samej rasy mają różne 'gabaryty'? Nigdzie. Pomimo DirectX 10,11 i innych ładnie nazwanych technologii (+ sprzętu) stworzenie kilku modeli ludzi/marsjan/czegokolwiek w 1 grze stanowi wyzwanie nie z tej ziemi... pytanie tylko czy dla sprzętu, oprogramowania czy ludzi, którzy gry tworzą... Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 A cze gdziekolwiek postacie tej samej rasy mają różne 'gabaryty'? Nigdzie. Pomimo DirectX 10,11 i innych ładnie nazwanych technologii (+ sprzętu) stworzenie kilku modeli ludzi/marsjan/czegokolwiek w 1 grze stanowi wyzwanie nie z tej ziemi... pytanie tylko czy dla sprzętu, oprogramowania czy ludzi, którzy gry tworzą...Zagraj w Guild Wars - wojownik to klasyczny paker, a mag to cherlak. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts