Pirzu 4 Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Witam, Poszukuję dobrego, niezaowdnego pendrivea o pojemności 32gb/64gb z całkiem niezłym przesyłem danych. Cena do około 100zł, jesli warto dopłacać ok20zł - jestem w stanie. Zalezy mi tez, aby mial miejsce na sznureczek czy cos, czym moglbym zawiesic wraz z kluczykiem od samochodu. Rozglądałem się już, jednak po czasie zgłupiałem.. Niejedno 2.0 porafi ogołocić "3kę", więc nie chce się zagłębiać w arkana wiedzy bo w sumie pendrive jest potrzebny na zaraz. Proszę o pomoc, pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Jeśli coś dosyć szybkiego to może pendrive Patriota? W testach wypada całkiem całkiem:) Cytuj Link to post Share on other sites
Pirzu 4 Napisano 15 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Nigdy nie miałem styczności z tą firmą. Solidne i bezawaryjne? Sam nie wiem czy lepiej wyższa prędkość czy większą pojemność.. ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 17 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Ja bym szedł na pojemność...przy czym dobra rada. Nię radzę nosić żadnego pendriva przy kluczach - może być ze stali, a dostanie np. trochę wody i może być klops. A co do firmy, to nie słyszałem żeby ktoś narzekał, a parę osób te peny ma. Cytuj Link to post Share on other sites
Biskit 1527 Napisano 17 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Zdecydowanie Adata UE-700 - http://www.morele.net/pendrive-a-data-dashdrive-elite-ue700-64gb-568009/?ceneo_spo=true Za nieco ponad 100 zł otrzymujesz: -porządne wykonanie, -dobrze wypada w testach: prędkość odczytu 200 MB/s, zapis 100 MB/s, -pojemność 64 GB, -miejsce na pasek (zgodnie z życzeniem; dołączony jest do niego skóropodobny pasek) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts