videocs6 3 Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Witajcie, do analizowania statystyk na stronie www używam Google Analytics. Ostatnio przez tydzień weszło na moją stronę 16 osób z Brazylii. Dodatkowo mnóstwo innych krajów. Jak myślicie co za to odpowiada? Cytuj Link to post Share on other sites
Sharm 10 Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Witajcie, do analizowania statystyk na stronie www używam Google Analytics. Ostatnio przez tydzień weszło na moją stronę 16 osób z Brazylii. Dodatkowo mnóstwo innych krajów. Jak myślicie co za to odpowiada? pewnie boty... Cytuj Link to post Share on other sites
kedziu 23 Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 albo proxy Cytuj Link to post Share on other sites
videocs6 3 Napisano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Od dłuższego czasu boty z Brazylii preferują moją stronę. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts