kwakus18 9 Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Witam!!! Mam do was kilka pytań związanych z windows live movie maker: - czy w tym programie da radę zrobić jakieś efekty, typu dodanie wybuchu itp. - czy za jego mopomcą mogę zmienić tło filmu? Jeżeli tak wjaki sposób? Z góry dziekuję za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
sword88 560 Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 http://www.komputerswiat.pl/poradniki/programy/windows-live-movie-maker/2012/01/windows-live-movie-maker---montaz-filmu.aspx Cytuj Link to post Share on other sites
kwakus18 9 Napisano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Dzięki za link ale nie mogę się w nim doszukać odpowiedzi czyli to oznacza że muszę szukać innego programu??? Cytuj Link to post Share on other sites
sword88 560 Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 MM to taka podstawa, nic nadzwyczajnego w nim nie zrobisz, tu masz jeden z wielu program do nanoszenia efektów specjalnych http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/obrobka_video/VisionLab_Studio.html Cytuj Link to post Share on other sites
kwakus18 9 Napisano 9 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Ok, to dzięki za pomoc Na razie sie zastanawiam na lightworks, poniewaz czytałem ze jest darmowy a funkcji też posiada kilka, więc może skorzystam Jakoś ogarnę i będę tworzył Próbowałem z adobre premiere pro 2.0 ale to nie dla mnie, a camtasia studio 8 posiada za mało efektów i odpada Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Do efektów i compo masz After Effects. Niestety darmowej altwrnatywy dla niego nie znam. Kiedyś były ale ich licencje zostały zmienione na płatne. Premiere Pro, Camtasia, Sony Vegas, Movie Maker to programy do montażu. Cytuj Link to post Share on other sites
kwakus18 9 Napisano 9 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Ok, dzięki za pomoc Zauważyłem że lightworks ma ciekawe funckje może jakos go wykorzystam Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Podobno Blackmagic puściło jakąś darmową wersję Fusion'a 7. Możesz obczaić. Cytuj Link to post Share on other sites
kwakus18 9 Napisano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 No nie powiem ciekawy, ale do łatwych to on nie należy, lecz jak bym się przyłożył bym może i ogarnął . No i też mam problem ze sprzętem Bo mam jedynie lapka z I3-380m 3GB ram i zintegrowaną grafą Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts