Dark Devill 5 Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Kompletnie nie ogarniam programu Solid Edge i potrzebuję jakiegoś poradnika/tutoriala, w którym w przystępny sposób opisane byłyby najważniejsze funkcje programu i wyjaśniony sposób używania podstawowych narzędzi. Do tej pory nie udało mi się znaleźć nic sensownego. Jest mi to bardzo potrzebne. Liczę na Waszą pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
stalkerpl 129 Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 nie wiem czy widziałeś to, z tym ze po angielsku http://forums.overclockers.com.au/showthread.php?t=960755 Cytuj Link to post Share on other sites
Dark Devill 5 Napisano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 To jest poradnik do grafiki 2D, a ja potrzebuję do 3D (zapomniałem o tym wspomnieć). W każdym razie dzięki za dobre chęci. Cytuj Link to post Share on other sites
aleksiejs 52 Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Poszukaj na youtube tam jest mnóstwo materiałów jeśli chodzi o programy. Cytuj Link to post Share on other sites
TeeVar 0 Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Poradniki/tutoriale, które są dołączone do programu w zupełności wystarczą do zapoznania się z podstawowymi funkcjami programu. Pytanie tylko z jakiej wersji korzystasz. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts