limera1n 317 Napisano 5 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Witajcie Mam do sprzedania używaną przez jakieś pół roku Xperie M. Otrzymałem ją na abonament z T-Mobile. Telefon oczywiście 100% sprawny. Stan wizualny - bardzo dobry. (kilka drobnych widocznych na zdjęciach). Gdyby ktoś chciał - dostarczę więcej fotek. Do telefonu dodaję 2 książeczki oraz oryginalny kabel z ładowarką. Cena jaka mnie interesuje to 250zł. Oczywiście możliwe allegro Album ze zdjęciami: http://imgur.com/a/nAgl2#0 Cytuj Link to post Share on other sites
jackdanielsv92 1 Napisano 5 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 pw Cytuj Link to post Share on other sites
Overclock666G 133 Napisano 5 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Jeśli masz dowód zakupu to go biorę. Cytuj Link to post Share on other sites
limera1n 317 Napisano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Tak jak pisalem dostalem go na abonament. Mam Karte Gwarancyjna I pisze GWARANT: SONY MOBILE COMMUNICATIINS AB. Oraz ze jest na 2 lata. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts