ProgameCave 0 Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Witam do sprzedania mam używana płytę główną MSI Z87-G45 GAMING Posiadam rachunek oryginalne pudełko oraz wyposażenie. Oczywiście w pełni sprawny sprzęt, sprzedaje bo zakupiłem coś lepszego. Cena : 300zł cena do negocjacji. Nie posiadam Allegro i nigdy nie mam zamiaru go założyć. Możliwy odbiór osobisty (zalecane !! ) http://zapodaj.net/9f71031d30862.jpg.html http://zapodaj.net/d68bfa9a99e07.jpg.html Witam do sprzedania mam używana płytę główną MSI Z87-G45 GAMING Posiadam rachunek oryginalne pudełko oraz wyposażenie. Oczywiście w pełni sprawny sprzęt, sprzedaje bo zakupiłem coś lepszego. Cena : 300zł cena do negocjacji. Nie posiadam Allegro i nigdy nie mam zamiaru go założyć. Możliwy odbiór osobisty (zalecane !! ) http://zapodaj.net/9f71031d30862.jpg.html http://zapodaj.net/d68bfa9a99e07.jpg.html Nowa cena 250 zł Link to post Share on other sites
sunya 5 Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Witam, potencjalnie byłbym zainteresowany, ale gdzie jest haczyk? Płyta, która kosztuje prawie 500 zł nowa u Ciebie za 250 zł. Sprawna w 100%? Jeśli sprawna w 100% i wystawił byś na allegro bądź jakimś serwisie aukcyjnym + dodał gwarancje rozruchową moje zainteresowanie bardzo by się zwiększyło. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
ProgameCave 0 Napisano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2014 nigdy ale to nigdy nie skorzystam z allegro , aczkolwiek gdzie tu haczyk ? sprzedaje za cenę 250 zł bo dobrze wiem że używany sprzęt drożej się nie sprzeda, poza tym na allegro za 350 spokojnie można było kupić . sprawna 100% daje gwarancje rozruchową na 3 tygodnie + można testować na miejscu u mnie . Link to post Share on other sites
sunya 5 Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Wybacz, ale na słowo nie ufam nikomu a tym bardziej przez internet... Potrzebuję, jakiegoś pośrednika. Jest gumtree, olx. Z jakiego miasta jesteś? Link to post Share on other sites
ProgameCave 0 Napisano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Zapraszam do Słupna 100 km od warszawy, kolejna sprawa na olx mogę wystawić ale odbiór osobisty mnie interesuje najbardziej Link to post Share on other sites
mateono 123 Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 olx to taki sam pośrednik jak forum(czyli żaden) Link to post Share on other sites
sunya 5 Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 W lini prostej mam do Ciebie 197km. Trochę to nie opłacalne, także odbiór osobisty nie wchodzi w grę. A wysyłka z kolei bez pośrednika to duże ryzyko dla mnie, równie dobrze możesz wysłać mi deski albo cegły. Link to post Share on other sites
ProgameCave 0 Napisano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Po pierwsze odbiór osobisty jest najlepszym wyjściem ze względu na to że można ocenić stan faktyczny sprzętu oraz znaleźć na miejscu wady. Po drugie nikt nie naciska na olx czy inne fora , wystawiłem tu bo słyszałem że tu znajdzie się najwięcej pasjonatów co do sprzętu. Kupisz na allegro i to samo ci mogę powiedzieć że ci wyśle cegłę czy co tam uważasz. Jeśli masz jakiś pomysł to proszę podziel się. Link to post Share on other sites
sunya 5 Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 (edytowane) Kupując na allegro, mam dowód zakupu własnie po przez ten serwis oraz obejmuje mnie ochrona kupujących. W razie ewentualnych komplikacji, mogę się z Tobą sądzić. Jeśli wystawisz płytę na allegro z odpowiednim opisem, chętnie ją kupię. Użyj konta, mamy, taty, brata, kolegi jeśli nie chcesz zakładać swojego. Edytowane 27 Października 2014 przez sunya Link to post Share on other sites
Grzmotozaura 1 Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Wchodzi w rachubę przesyłka za potwierdzeniem odbioru, jakiś kurier itp. ? Jak tak, byłbym zainteresowany Cpu+Mobo. Link to post Share on other sites
ProgameCave 0 Napisano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Jak z góry zakładasz że się z kimś będziesz sądzić to fajnie się przemóc na wysyłkę . Jeśli 2 innych panów się nie zdecyduje to mogę wysłać za pobraniem proszę o numer kontaktowy na priv nie wszyscy muszą znać twój numer Link to post Share on other sites
sunya 5 Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Chyba do końca nie rozumiałeś mojego przekazu. Napisałem jakie mam zabezpieczenia i ewentualne środki ratunkowe na potencjalnego oszusta. Jak sprzedajesz w sposób w jaki to własnie robisz to nie dziw się, że ktoś ma wymagania jak moje. Nie sprzedajesz lizaka za 80gr tylko płytę za 250 zł, które na ulicy nie leżą. Namawiasz do odbioru osobistego, a ciężko żebym z Poznania jechał 232km (drogą) razem 464km. Przy takim układzie bardziej opłacalne jest zakupienie nowej płyty z gwarancją, pomyśl następnym razem zanim coś napiszesz. Link to post Share on other sites
ProgameCave 0 Napisano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2014 dobrze jeśli ci nie pasują warunki proszę nie spamuj , podałem powyżej chęć współpracy na wysyłkę pobraniową i poprosiłem o numer telefonu. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
sunya 5 Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Podałeś chęć współpracy oraz odpowiedziałeś na mój post, tak więc ja odpowiedziałem na Twój. Rozumiem, że prawda boli ale nie musisz się odgrywać na mnie pisząc, żebym nie spamował. Jeśli przeszkadzają Ci moje posty, zawsze możesz je zgłosić. Link to post Share on other sites
ProgameCave 0 Napisano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Nic mi nie przeszkadza ale to jest ogłoszenie o sprzedaż a nie miejsce na rozmowy , napisz na priv jeśli chcesz omawiać szczegóły . Ja niczego nie ukrywam dla tego wolę spotkać się osobiście jeśli masz za daleko to poczekaj wyślę za pobraniem . Link to post Share on other sites
gohan10 0 Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 czyli za pobraniem ze sprawdzeniem zawartości wysyłasz? Link to post Share on other sites
ProgameCave 0 Napisano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2014 raczej tak aczkolwiek jade zawiesc sprzet panu ,,BEREK" Link to post Share on other sites
muf18 56 Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 (edytowane) Jedno co mnie zastanawia to rejestracja wczoraj o 21:34, a już masz 2 produkty na sprzedaż - zwykle tak robią oszuści, ale ja nic nie sugeruję... / z Twoją listą ostrzeżeń, byłbym ostrożny w wysuwaniu takich zarzutów / worm Ja nic nie mówię, powiedziałem tylko, że jak ktoś się rejestruję tylko po to, aby coś od razu wystawić (nie będąc na żadnym innym forum i nie chcąc wystawić na allegro) w 90% przypadków jest oszustem. Czemu nie może wystawić na allegro ? Mama/tata/wujek/ciotka/babcia mu zabroniła ? Nie widzę racjonalnych powodów, a dla moderatora chciałbym by się zastanowił czy chcę potem, aby oszukiwano na forum pod jego strażą. Karteczkę ze zdjęciem sam mogę wkleić na nowo podstawionym koncie z fake ip i sobie 'sprzedawać'. Tylko co ja wiem 3 lata handlu to przecież nic... Edytowane 27 Października 2014 przez muf18 Link to post Share on other sites
ProgameCave 0 Napisano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Po to się tu zarejestrowałem aby sprzedać a nie pisać komuś w poście ogłoszeniowym o swoich obawach . dziecinada Link to post Share on other sites
berek 0 Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Kupiłem płytę z tego tematu i procesor z drugiego tematu Polecam Sprzedajęcego (ProgameCave). Sprzęt dostarczony do mnie. Wszystko śmiga tak jak trzeba. Pełne zadowolenie z mojej strony Link to post Share on other sites
muf18 56 Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 To fajnie, cena za ten sprzęt powalająca Link to post Share on other sites
ProgameCave 0 Napisano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Proszę o zamknięcie tego tematu kupujący Berek , do polecenia bardzo dobry kontakt . Link to post Share on other sites
Recommended Posts