Kiziea 4 Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Czy ktoś wie, gdzie w Kielcach można dostać bardziej sportowe sprzęgło do Toyoty Celicy 1.8 z 2002 roku? Nie chcę jechać do Wa-Wy tylko po to, a wysyłka nie wchodzi w grę. Przeszukałem już kilka mi znanych sklepów i nic. Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Dlaczego wysyłka w grę nie wchodzi? Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 W Inter Carsie byłeś? Widzę, że w Kielcach mają sklep. Cytuj Link to post Share on other sites
Kiziea 4 Napisano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Dlaczego wysyłka w grę nie wchodzi?Wyjazd na Grand Prix Belgii w F1 . W Inter Carsie byłeś? Widzę, że w Kielcach mają sklep.kubbak, co do Inter Carsu miałem zadzwonić, ale od rana mam coś takiego z ich strona - Serwer http://www.intercars.com.pl zbyt długo nie odpowiada, a 60 kilometrów by spytać się o część to głupota. Popytam jeszcze w Krakowie, może uda się im przyjechać do 25 z paczką. Warszawiacy wszędzie mówili, że dopiero po 27 mogą dostarczyć . Samochód ledwo kilka dni, a tyle problemów z nim jest . Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 http://www.intercars.kielce.pl/ Strona działa, na wszelki wypadek telefony: tel.: (0 41) 344 23 73 tel.: (0 41) 343 82 81 tel.: (0 41) 343 20 75 e-mail: kielce@intercars.com.pl Samochód ledwo kilka dni, a tyle problemów z nim jest .Skąd ja to znam? Po zakupie swojego wpakowałem już w niego prawie 4k. Cytuj Link to post Share on other sites
kopczenko 1 Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Skąd ja to znam? Po zakupie swojego wpakowałem już w niego prawie 4k.Nie jest zle, znam pare osob co wpakowaly wiecej kasy w auto niz jest ono warte np kumpel chcial zrobic kapitalke malucha ktory kupil za 300zl i przemalowal na czarny mat. z robociznom i duperelami ponad 1,5k wpakowal. ale co dokladnie zrobil to nie wiem. @Kiziea poszalales cos juz Celicą ? Masz ją z turbem ze trzeba ci "bardziej" sportowe sprzeglo? Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 kumpel chcial zrobic kapitalke malucha ktory kupil za 300zl i przemalowal na czarny mat. z robociznom i duperelami ponad 1,5k wpakowalTo już przykład idiotyzmu moim zdaniem U mnie maluchy kupili 3 czy 4 od Energetyki na rozwałkę i później na złom. Masz ją z turbem ze trzeba ci "bardziej" sportowe sprzeglo?VII generacja wychodziła tylko z silnikami wolnossącymi, no chyba, że jakiś mod A tak ogólnie jaką masz wersję? 140 czy 190KM? Cytuj Link to post Share on other sites
Kiziea 4 Napisano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Dzięki za telefony, u mnie za nic się strona nie ładuje. 143 KM, chodź i tak to mało, bo do 200 km/h doszło na autostradzie z Poznania do Konina i dalej nie ma czym jechać . Drugi problem, że nie jestem jest pełnym właścicielem, mam współwłaściciela dla niższych składek ubezpieczeniowych . Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Ja mam czym ale skrzynia ma za krótkie przełożenia. 225km/h wg. GPSu i dalej HALT. Na wiosnę rozejrzę się za jakąś szóstką. mam współwłaściciela dla niższych składek ubezpieczeniowych .A to to jest u nas obowiązek. Jaką Ci składkę wyliczyli? Cytuj Link to post Share on other sites
Kiziea 4 Napisano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Bardo mało, bo tylko 1500 złotych z 60% zniżką. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts