Keefirek 0 Napisano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2014 A nic od Samsunga/LG/Sony nie jest godne polecenia w tej cenie? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 No może ten G2 mini albo L90. Sony to można spróbować upolować T3 jeśli lubisz ostre krawędzie i spore ramki Słabszego samsunga na touchwizie to tak średnio 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Keefirek 0 Napisano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Czyli Samsung w tej cenie całkowicie odpada? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Jeśli serio chcesz Samsunga no to kup samsunga. Za ta cene to masz S3, S3 neo ale mega fajerwerków sie mie spodziewaj. Jest też Grand 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Keefirek 0 Napisano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Nie to, że koniecznie chce, ale słyszałem, że Samsung robi dobre telefony i tym się zasugerowałem. Cytuj Link to post Share on other sites
atomowy 100 Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 (edytowane) No niestety, nie jestem w stanie więcej dołożyć. Kolega polecił mi zastanowienie się nad dwoma modelami: Samsung Galaxy Core II i LG L90, co o nich myślicie?Core wzięła mama na przedłużenie umowy. Jednym słowem opiszę go: gó**o. Sorry za wyrażenie, ale nie znalazłem bardziej trafnego określenia. Nexus 4 jest 1000 razy lepszy, sprawniejszy, ma wsparcie, ips ect... Możliwe, że są spowodowane tym, że mam właśnie wrażenie, że Motorola to jest to co kiedyś. Badziew. A tak poza tym to wygląd tego telefonu w ogóle do mnie nie przemawia.Kiedy motorola była badziewiem. Korzystałem z motoroli milestone na androidowym donacie i bardzo dobrze wspominam motorole.Wybieraj między moto g, g2, nexus 4. S3, core, L9 - będziesz łososiem jak weźmiesz któryś z tych. Edytowane 26 Października 2014 przez atomowy Cytuj Link to post Share on other sites
Artemowski 77 Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Jak nie chcesz Moto G i telefon musi być nowy to zostaje ci LG Nexus 4 albo Optimus G Cytuj Link to post Share on other sites
Keefirek 0 Napisano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Wybór ostatecznie nie zapadł. Zasugeruję się waszymi opiniami. Myśle nad LG G2 mini i LG Optimus G. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 To już chyba lepiej ten optimus Cytuj Link to post Share on other sites
Lionelsq 106 Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Posiadam Lg L90, mam też doświadczenia z WP (półtora roku Lumia 520). Jeżeli miałbyś jakieś pytania z perspektywy użytkownika obu systemów, mogę coś doradzić. LG G2 mini też fajny sprzęcik, znajomy go ma. W zasadzie brat bliźniak LG L90, różnią się właściwie detalami. Cytuj Link to post Share on other sites
huckinCharlie 823 Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 (edytowane) Z tym, że optimus nie będzie miał już dalej wsparcia, co do moto g 2014, aktualizacje będziesz miał tak samo szybko co nexusy no i na plus masz dual sim i slot sd. Jeśli chcesz poczuć powiew nexusowy, moto g będzie idealna w tym przedziale cenowym. Edytowane 26 Października 2014 przez huckincharlie Cytuj Link to post Share on other sites
atomowy 100 Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Dual sim to żaden plus. 2 układy gsm pożerają mnóstwo baterii. Weź nexusa lub motorole, na pewno się nie zawiedziesz 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts