Skocz do zawartości

Poleccie mi prosze jakieś gry via www

Recommended Posts

Witam. Ostatnimi czasy się nudzę :D . Chciałbym abyście mi polecili gry via www a tematyce rpg. Chodzi o to aby była to gra przegladarkowa w której ma się swoją postać rozwija sie ją ubiera w ekwipunek :) . Coś w stylu diablo tylko że przez przeglądarkę. Proszę nie podawać gier typu gladiatus czy katsuro bo to jedno wielkie nic. Mało rozbudowane i nudne a ja szukam raczej czegoś bardziej rozbudowanego. I co więcej nie musi być to znana gra, Może być to coś nieznanego lub zupełnie nowego. W ostateczności może być to co innego niż RPG pod warunkiem że gra będzie wciągająca. Za fajna grę w która mnie wciągnie dam pomógł. Dodam że obecnie gram w sokkera. Wcześniej grałem w Amarion, taką gre o smokach, vis arcana oraz battle knight. Prosze o podanie jakiś fajnych gier. Jeżeli nie ten dział to prosze przenieść lub usunąć temat. :D

bloodwars

Ubierasz wampirka, chodzisz na ekspedycje (wyprawa z kumplami z klanu na jakąś bestyjke np: hydre), zmienisz sprzęt, ulepszasz go na np: Dobry xxx. Grzmocisz ludzi co nie umieją w to grać i chodzisz na wyprawki z których nic nie leci. Premka kosztuje 10zł :) Gra bez premki jest żałosna :D

Jednak mi sie spodobała :P Ale jak sie gra 3 lata w jedno i to samo to wkońcu się nudzi :D

Urbandead. RPG w klimatach apokalipsy zombie - człowiek po śmierci staje się zombie, zombie po wstrzyknięciu serum staje się człowiekiem. Obie frakcje próbują się zwalczyć - ludzie barykadują się w budynkach, szukają szczepionek, apteczek itp, a zombiaki niszczą... Dobry klimat i nietypowa rozgrywka. Jak najbardziej z elementami rpg (rozwój postaci + zdobywanie ekwipunku)

pozdrawiam

Proponuje Ci http://annihilation.pl/.

Gra dość świeża i ciekawa sporo klas i ras. Eq jest 5 rodzai: szary,zielony,niebieski,fioletowy,zloty

Oprócz standardowego atakowania innych graczy i wypraw po mapie(proponuje CI wejść od razu na forum i w dziale porady jest mapa świata) są także przygody drużynowe na które wybierasz sie z klanem.

Wbiłem tam 48lv magiem (max 60) i przestałem grać z jednego powodu:balans, a raczej jego brak.

Jeżeli chcesz wcześnie odkrywać nowe lokacje/moby idź w postać opartą na Zręczności.

Innymi tez da się grać jednak nowe lokacje odkrywa się później i w walkach PvP liczysz na farta(min trafienie 30-33%).

w razie pytań służę pomocą

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...