kabaruto 0 Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Witam. Ostatnimi czasy się nudzę . Chciałbym abyście mi polecili gry via www a tematyce rpg. Chodzi o to aby była to gra przegladarkowa w której ma się swoją postać rozwija sie ją ubiera w ekwipunek . Coś w stylu diablo tylko że przez przeglądarkę. Proszę nie podawać gier typu gladiatus czy katsuro bo to jedno wielkie nic. Mało rozbudowane i nudne a ja szukam raczej czegoś bardziej rozbudowanego. I co więcej nie musi być to znana gra, Może być to coś nieznanego lub zupełnie nowego. W ostateczności może być to co innego niż RPG pod warunkiem że gra będzie wciągająca. Za fajna grę w która mnie wciągnie dam pomógł. Dodam że obecnie gram w sokkera. Wcześniej grałem w Amarion, taką gre o smokach, vis arcana oraz battle knight. Prosze o podanie jakiś fajnych gier. Jeżeli nie ten dział to prosze przenieść lub usunąć temat. Link to post Share on other sites
Czaszka 49 Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Może Castle of Heores? Link to post Share on other sites
kabaruto 0 Napisano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Czaszka- czy to jest ten HOMM przez przeglądarkę?? Jeszcze ktoś ma jakieś propozycje? Link to post Share on other sites
radoslaw999 21 Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 bloodwars Ubierasz wampirka, chodzisz na ekspedycje (wyprawa z kumplami z klanu na jakąś bestyjke np: hydre), zmienisz sprzęt, ulepszasz go na np: Dobry xxx. Grzmocisz ludzi co nie umieją w to grać i chodzisz na wyprawki z których nic nie leci. Premka kosztuje 10zł Gra bez premki jest żałosna Jednak mi sie spodobała Ale jak sie gra 3 lata w jedno i to samo to wkońcu się nudzi Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 "Poleccie" Gdzie mamy polecieć? Moim zdaniem Plemiona (TribalWars) i FarmVille to najlepsze gry w przeglądarce... no i pac-man na 30-lecie na google.pl Link to post Share on other sites
GIGABYTE_PL 62 Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 "Wolni farmerzy" Link to post Share on other sites
zoltreq 0 Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 www.królestwa.com Podchodziłem do niej 2 razy. Raz znudziła się po (UWAGA) 2 latach, a następnym to po ok. pół roku Bardzo Ciekawa Gra. Jeśli klimat nie odpowiada to zajrzyj na ich forum i będą do wyboru gry w klimacie indian (chyba) i starożytnej Japonii... Link to post Share on other sites
michrz 0 Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Urbandead. RPG w klimatach apokalipsy zombie - człowiek po śmierci staje się zombie, zombie po wstrzyknięciu serum staje się człowiekiem. Obie frakcje próbują się zwalczyć - ludzie barykadują się w budynkach, szukają szczepionek, apteczek itp, a zombiaki niszczą... Dobry klimat i nietypowa rozgrywka. Jak najbardziej z elementami rpg (rozwój postaci + zdobywanie ekwipunku) pozdrawiam Link to post Share on other sites
Choli 1 Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 "Wolni farmerzy" Wybierz tylko dobra nazwę sracza A tak on-topic: Ikariam Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 "Zielone Imperium" Link to post Share on other sites
kabaruto 0 Napisano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Czy ktoś może coś jeszcze polecić? Bo z tych co wymieniliście albo grałem i nie przypadło mi do gustu albo trochę pograłem teraz i bardzo mi się znudziło po kilku godzinach. Link to post Share on other sites
Nehil 0 Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Proponuje Ci http://annihilation.pl/. Gra dość świeża i ciekawa sporo klas i ras. Eq jest 5 rodzai: szary,zielony,niebieski,fioletowy,zloty Oprócz standardowego atakowania innych graczy i wypraw po mapie(proponuje CI wejść od razu na forum i w dziale porady jest mapa świata) są także przygody drużynowe na które wybierasz sie z klanem. Wbiłem tam 48lv magiem (max 60) i przestałem grać z jednego powodu:balans, a raczej jego brak. Jeżeli chcesz wcześnie odkrywać nowe lokacje/moby idź w postać opartą na Zręczności. Innymi tez da się grać jednak nowe lokacje odkrywa się później i w walkach PvP liczysz na farta(min trafienie 30-33%). w razie pytań służę pomocą Link to post Share on other sites
Recommended Posts