XPaweł 2 Napisano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2014 I nie używałem suszarki Cytuj Link to post Share on other sites
PatrykT 6221 Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Przy płaskich w miarę równych powierzchniach nie jest to wymagane, dopiero jak byś chciał jakieś kształty okleić folią to bez suszarki/opalarki ani rusz Cytuj Link to post Share on other sites
XPaweł 2 Napisano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Dziś może dokończę składać.... Cytuj Link to post Share on other sites
rudnis 2673 Napisano 30 Października 2014 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Fajnie się zapowiada. Piwnica tez będzie carbonowa? Cytuj Link to post Share on other sites
XPaweł 2 Napisano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Tak. Tylko wcześniej muszę dospawać jakieś mocowania do zatoki 5,25 i ogólnie do piwnicy żeby ją dobrze przykręcić... Myślałem tutaj o jakichś nakrętkach, w tedy wywiercił bym kilka dziur i przykręcił śrubkami Postanowiłem opleść jeszcze przedłużkę 24pin zostało mi trochę czarnego i czerwonego oplotu... Ale nie będę oplatał jej całej tylko ten odcinek który będzie widać. Taki tam sobie makaron http://abload.de/img/_dsc7533c8smu.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts