Cepheus119 553 Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 (edytowane) Witam, do sprzedania mam ultrabooka Acer Aspire S7-391-6822. Laptop jest używany ale nie nosi widocznych śladów użytkowania, nie jest nigdzie przytarty ani porysowany - matryca w stanie idealnym - zero rys. Laptop był używany przeze mnie przez rok i 2 miesiące - idealnie sprawdzał się do wożenia go codziennie na uczelnie gdyż jest bardzo lekki a całkiem dobre parametry pozwalały zapomnieć, że to niepozorny laptop - wszystko hula bardzo sprawnie a w dodatku bateria starczała spokojnie na jakieś 5 - 6 godzin pracy, więc bywało, że zabierałem go na cały dzień nawet bez zasilacza. Jeśli ktoś nie miał przyjemności obejrzeć laptopa na żywo to na szczególną uwagę zasługuje ekran Full HD IPS dotykowy - obraz jak żyleta Laptop posiada gwarancję do 8.2015. Do laptopa dodaję wszystko to co w zestawie czyli mysz bezprzewodową, przejściówkę mini HDMI - RGB, przejściówkę do kabla ethernet, zasilacz i kabel oraz dodatkowo, neoprenowe etui do ochrony laptopa w podróży, chociaż gorilla glass, którym jest pokryty laptop ciężko zniszczyć . Laptop posiada zainstalowany i przypisany do komputera system Windows 8.1 64bit. Laptopa sprzedaję, gdyż dostałem laptopa firmowego (również bardzo dobrego) i żal mi, żeby taka droga zabawka stała i się kurzyła. Laptop do ewentualnego obejrzenia na żywo w Sosnowcu. Cena za laptopa to 2850 PLN http://allegro.pl/show_item.php?item=4694742629 Edytowane 21 Października 2014 przez Cepheus119 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts