RafiXll 178 Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 (edytowane) Witam dziś chciałbym prosić użytkowników benchmarka o wycenę: MSI GeForce GTX 580 Lightning Xtreme edition. http://fotozrzut.pl/zdjecia/8244ca7fc3.jpg Karta w pełni sprawna i myślę, że jeszcze długo posłuży komuś kto nie wymaga super ultra wydajności w rozdzielczościach wyższych niż full hd. Może również zainteresować maniaka podkręcania, osobiście nie podkręcałem jej ponieważ nie było takiej potrzeby. Karta posiada 2 biosy jeden standardowy drugi do podkręcania przy pomocy ciekłego azotu. Niestety nie posiadam już pudełka, ale sterowniki i książeczkę z instrukcją powinienem znaleźć. Pozdrawiam Rafał A tak btw screeny z gpu z mogę wrzucić i z jakiegoś benchmarka jak kto woli. Core clock 832 MHz Edytowane 16 Września 2014 przez RafiXll Cytuj Link to post Share on other sites
mmiskow 61 Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 ~450-525zł Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXll 178 Napisano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Wspaniale a czy ktoś z dłużej bywających na forum coś powie? Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 19 Września 2014 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Ta karta jest tyle warta jak napisl kolega wyżej Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts