Qpers 8 Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 (edytowane) Witam Serdecznie, Jeśli ktoś z Was ma na sprzedaż Playstation Portable w wersji 3004 (ewentualnie GO!) w dobrym stnie wizualnym i celującym stanie technicznym, proszę o informację tutaj lub na PW. Dodatkowo: interesują mnie wszystkie gry z serii Final Fantasy od Square-Enix na tą konsolę: Dissidia, Type-0, Crisis Core. Jeśli macie na sprzedaż, dajcie znać. Może być link do Allegro od razu. Proszę przygotować fotki i rozsądną cenę Edytowane 16 Września 2014 przez Qpers Cytuj Link to post Share on other sites
atariauke 52 Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Jako posiadacz dwóch sztuk 2k3, powiem Ci, że GO! nie dorasta im do pięt ;P (miałem go!) Cytuj Link to post Share on other sites
Nezo01 47 Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Posiadam PSP 3004 w bardzo dobrym stanie wizualnym oraz technicznym - PW Cytuj Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Kupiłem 3004 i muszę przyznać, że jest super Trafił mi się idealny stan, bez choćby ryski i przyciskami w doborej kondycji. Pozwala na kilka godzin zabawy bez ładowania, co mnie pozytywnie zaskoczyło. Temat do zamknięcia. Cytuj Link to post Share on other sites
atariauke 52 Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Przerób ja, to będzie jeszcze dłużej działać (UMD nie jest używany) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts