Trybson 0 Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Witam, od jakiegoś czasu mam problem z internetem. Niby wszystko działa, ale przez kilka godzin dziennie, reszta czasu to jakaś makabra . Streamy zwieszają mi się co kilka sekund, filmki z yt to samo i często wywala mnie z gier. Screen z pingu i packet loss (pakiety na team speak3) podczas tych problemów http://scr.hu/17fe/s6bdh Mój router to TP-LINK TL-WR740N. Dzwoniłem już do dostawcy niby coś posprawdzał i stwierdził, że wszystko powinno być ok. Jakieś pomysły jak mogę sprawdzić co jest tego przyczyną i potem to naprawić? Cytuj Link to post Share on other sites
SirHawk 0 Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Używasz karty sieciowej, czy kabla? Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 W momencie gdy masz problem to spinguj zarówno router jak i adres w necie. Dowiesz się na jakim etapie. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17837 Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Próbowałeś resetować router ? Sprawdzałeś czy przez wi-fi dzieje się tak samo ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts