mattax 25 Napisano 3 Września 2014 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Mam nadzieje że w dobrym miejscu napisałem zapytanie, mianowicie chciałem użyć zintegrowanej grafiki w płycie głównej dodatkowo mam gtx 770, ale pomyślałem że wygodniej mi będzie podłączyć drugi monitor do grafiki dedykowanej, ale gpuid nie widzie tej grafiki w biose po włączeniu funkcji igpu pc nie wstaje więc nawet nie wiem jak się za to zabrać, przy próbie zainstalowania sterowników do integry pc mówi że nie spełniam minimalnych wymagań. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18790 Napisano 3 Września 2014 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Sterowniki ściągałeś ze strony producenta MOBO? Cytuj Link to post Share on other sites
mattax 25 Napisano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2014 naturalnie Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18790 Napisano 3 Września 2014 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 http://screenshu.com/static/uploads/temporary/uq/ze/3r/av8vdu.jpg Tak to masz ustawione? Cytuj Link to post Share on other sites
mattax 25 Napisano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2014 dokładnie i w takiej sytuacji pc nie wstaje, czy kabel podpięty czy nie Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18790 Napisano 3 Września 2014 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Aktualizowałeś bios? Próbowałeś włączyć PC bez 770tki (wyjęta z PCI-e)? Próbowałeś włączyć Primary iGPU? Cytuj Link to post Share on other sites
mattax 25 Napisano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2014 (edytowane) Aktualizowałeś bios? Próbowałeś włączyć PC bez 770tki (wyjęta z PCI-e)? Próbowałeś włączyć Primary iGPU? włączyłem funkcje onbord pc wstał ale tylko do biosu, ale za to u mnie funkcja jest nie wspierana a na scree jest suported vt-d capability unsupported bios jest aktualny // zrobiłem już chyba wszytko i sprawdziłem wszelkie kombinacje poza odłączeniem gtxa ale podejrzewam ze nic mi to nie da bo jak przełączam grafike na onbord to system wstaje ale do biosu tylko wdf?? Edytowane 3 Września 2014 przez mattax Cytuj Link to post Share on other sites
mattax 25 Napisano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2014 pozwole sobie odświeżyć temat wypiołem karte i nic dalej nie działa, pewnie płyta walnietą? Cytuj Link to post Share on other sites
SUPERKLIKACZ 249 Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Mam tę samą płytę ,i5 4460 , gtx660 jutro sprawdze i dam Ci znać czy u mnie działa. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
mattax 25 Napisano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2014 było by miło czekam zatem z niecierpliwością. Cytuj Link to post Share on other sites
PatrykT 6221 Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 U mnie to działa bez problemu Cytuj Link to post Share on other sites
mattax 25 Napisano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2014 (edytowane) odpaliłem linuxa działa na interze więc raczej nie jest uszkodzona, problem w tym że widze taki komunikat jak chce zainsalować sterowniki ze strony producenta --------------------------- Błąd --------------------------- Ten system nie spełnia minimalnych wymagań dotyczących instalowania tego oprogramowania. --------------------------- OK --------------------------- co zrobić aby system zobaczył zintegrowana grafike??? Edytowane 27 Października 2014 przez mattax Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts