SpiderFYM 3 Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Witam Zakupiłem nowy dysk SSD - Plextor M6S 128GB, na którego chciałem zrzucić recovery z dysku HDD - 750GB, zainstalować system na dysk, a następnie usunąć partycję recovery żeby nie zajmowały miejsca. I tu pojawia się problem - kiedy odpalam recovery i chce przenieść partycję odzyskiwania pojawia mi się taki błąd - http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_sHwFOgxXhMv6rDQmaDLMTWcLsop4Ev1z.jpg Niestety nie idzie tego obejść. Samo recovery działa, mogę przywrócić system na HDD. Jakieś pomysły? Sam laptop do Samsung NP550P5C-S05PL Cytuj Link to post Share on other sites
cru5h 90 Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Zrób dyski recovery i potem zamień dysk w laptopie i przywrócić recovery z nośników które stworzyłeś. Cytuj Link to post Share on other sites
SpiderFYM 3 Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Zrób dyski recovery i potem zamień dysk w laptopie i przywrócić recovery z nośników które stworzyłeś. Przez jakiś zewnętrzny program? Samsung nie oferuje wypalenia na płycie recovery. Cytuj Link to post Share on other sites
cru5h 90 Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Dziwne... Jesteś pewien? Możesz poszukać w Google jak przenieść same partycje recovery razem z partycja boot. Ewentualnie telefon do Samsung ile by chcieli za nośniki recovery... Cytuj Link to post Share on other sites
pulkownik 192 Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Próbowaleś robić klona dysku? Nic nie ryzykujesz, oryginalny dysk pozostanine nie naruszony. Cytuj Link to post Share on other sites
SpiderFYM 3 Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Dziwne... Jesteś pewien? Możesz poszukać w Google jak przenieść same partycje recovery razem z partycja boot. Ewentualnie telefon do Samsung ile by chcieli za nośniki recovery...Jestem:(Próbowaleś robić klona dysku?Nic nie ryzykujesz, oryginalny dysk pozostanine nie naruszony.Tak, klonowalem partycje recovery 4 roznymi programami. Niestety po zadnej probie nie udawalo sie odpalic recovery. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts