Ivanov 0 Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) Witajcie forumowicze . Mam w posiadaniu dwa zestawy PC (jeden niepełny). Są to niestety starsze części, więc zwracam się do Was z prośbą o pomoc z wyceną i złożeniem z tego czegoś optymalnego. Sam coś wykminiłem, poszukałem (nawet na wietnamskich stronach ) ale nie jestem pewien. Części które posiadam to (wraz z prop. przeze mnie ceną): Płyta Gł. Gigabyte GA-73PVM-S2H z procesorem Intel Pentium Dual Core E2200 160zł Płyta Gł. Asus p5kpl-am z proc. Intel Pentium Dual Core E2200 120zł Zasilacz Feel Modecom 350ATX (nie wiem na ile) RAM Kingstone KVR800D2N5/2G (2Gb) 75zł RAM Samsung M378T5663QZ3-cf7 50zł HDD Seagate Barracuda ATA4 60Gb 45zł Nowiusieńki i nieużywany (z pastą) cooler boxowy od Intel i7 4790K ?zł Nagrywarka LG GH22LP20 40ZŁ (może 50) Nagrywarka LiteOn SHM-160P6S 25zł Czytnik kart pam. ModeCom MC-CR102A 20zł Dwie obudowy, jedna beżowa (free), druga czarna z USB i wyjściem audio z przodu i miejscem na czytnik kart pamięci 35zł Wiem, że gdzieś z ceną się zagalopowałem (być może czegoś nie doceniłem) i poprosiłbym o korektę . oraz o podpowiedź z których części złożyć kompletny komputer na sprzedaż (najlepiej aby był najdroższy, zszedł w miarę szybko), a które części pojedyńczo czy w niedokończony komplet. Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez Ivanov Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts