vallentine 36 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam. Dzisiaj zauważyłem dziwne stukanie w dysku WD 1TB Blue, kupiłem go nowego 5 miesięcy temu. Wrzuciłem filmik na YT, najlepiej słychać to na słuchawkach od 7 sekundy do 12 sekundy. Link do filmu Dysk robi za magazyn (programy, gry). Co z tym fantem zrobić ? Poprostu reklamować ? Z dyskiem nic się nie dzieje, pracuje normalnie. Stukanie występuje tylko podczas spoczynku. Jak zapuszczę benchmark z HDtune to stukanie momentalnie ustaje. Screen smartu: http://i.imgur.com/rRXiPCE.png Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez vallentine Cytuj Link to post Share on other sites
pulkownik 192 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Dysk wygląda Ok więc wysyłanie go raczej nic Ci nie da. możesz jeszcze sprawdzić logi systyemowe czy nie pojawiają się jakieś błędy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts