X I I I 0 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 (edytowane) Witam, pragnąłbym dokonać płatności za dysk [Plextor M5 PRO 128GB - dop. red.] oraz dogadać wysyłkę, ale od 2dni jestem ignorowany(?). Mam sobie dać spokój czy osohodzi? Dzięki za odpowiedź. Edytowane 2 Września 2014 przez X I I I Cytuj Link to post Share on other sites
ziom0070 16 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Zadałem pytanie odnośnie SSD i otrzymałem odpowiedź...że trwa licytacja na dysk,sprzeda temu kto da więcej Cytuj Link to post Share on other sites
X I I I 0 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Dzięki Ziom(!) przynajmniej wiem na czym stoje. Dogaduje ze sprzedającym wysyłkę, proszę o dane do konta (2 razy i w między czasie jest kontakt) i bum po 3 prośbie o nr konta przestaje odpowiadać. Następnie dowiaduje się o innego Użytkownika, że trwa licytacja na dysk. N/C. Szkoda, że zmarnowaliśmy swój wspólny czas i nawet mi nieodpisałeś, że sprzedaż temu kto da więcej. No nic koniec biadolenia. Miłego dnia i udanej sprzedaży życzę. Cytuj Link to post Share on other sites
k3m0t 642 Napisano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Aktualizacja na dzień 05.09.2014 CPU: i7 2700K 3.5 GHz -->> SPRZEDANE (dostarczone) CHŁODZENIE: Thermalright HR-02 Macho 140 BLACK WHITE -->> SPRZEDANE (dostarczone) MB: MSI Z77A-GD55 -->> SPRZEDANE (dostarczone) HDD: Seagate Barracuda, 3.5'', 1TB --> SPRZEDANE (dostarczone) HDD 2: Seagate Barracuda, 3.5'', 1TB (z proline) --> SPRZEDANE (dostarczone) SSD: Plextor M5 PRO 128GB 60msc gwarancji -->> SPRZEDANE (dostarczone) GPU: Gigabyte GTX 780 -->> SPRZEDANE (dostarczone) RAM: Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz -->> SPRZEDANE (dostarczone) PSU: Be Quiet! Pure Power BQT L8-CM-630W, 80 plus BRONZE --> SPRZEDANE (dostarczone) ZOSTAŁA OBUDOWA Fractal Design Arc R2 z oknem + 3 wiatraki 140mm Fractal Silent HISTORIA: uszkodzona podczas transportu do kupującego, lecz jak wiadomo po obejrzeniu paczki musiał zrezygnować ze względów wiadomych. Paczka ode mnie wyjechała w IDEALNYM stanie, dojechała z lekko pękniętym panelem przednim w narożniku uwidocznionym na foto powyżej. Wina niestety firmy kurierskiej DPD z którą mam już spisany protokół szkody ( KOSZT NOWEGO panelu przedniego od producenta to 30zł + koszta przesyłki 9.99zł ) ZAPRASZAM do odbioru osobistego ewentualnie wysyłki lecz tym razem inną firmą kurierską np. UPS Cytuj Link to post Share on other sites
Orveri 1 Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 kolego to ile za tą obudowę z wliczoną wysyłką, bo jakiś nie mogę znaleźć ceny. Cytuj Link to post Share on other sites
k3m0t 642 Napisano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Cena jest o koszta naprawy mniejsza. Czyli o 30zł + 10zl przesyłka. Mogę Ja to wymienić co będzie liczyło się z czasem oczwkiwania 2tygodnie niestety lub samemu można sobie zamówić i działać na tym panelu który sądzę dla mało wybrednych nawet nie potrzeba wymieniać OFERTY typu dam 150zł dla mnie zwyczajnie są śmieszne ze względu na stan obudowy który po wymianie jest w stanie IDEALNYM. Zachęcam do składania własnych rozsądnych ofert. Cytuj Link to post Share on other sites
MQK 702 Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Obudowa jest używana, a cena 250zł + kw jest oczywiście zbyt wygórowana skoro za 279zł można mieć nówkę ze sklepu http://allegro.pl/fractal-design-arc-mini-r2-usb-3-0-nowa-okno-gwar-i4548538210.html Cytuj Link to post Share on other sites
ruflex 5 Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Oferta dotyczy innej obudowy niż podanej przez ciebie. Dokładnie to ta: http://www.ceneo.pl/22578449 Cytuj Link to post Share on other sites
k3m0t 642 Napisano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Obudowa jest używana, a cena 250zł + kw jest oczywiście zbyt wygórowana skoro za 279zł można mieć nówkę ze sklepu http://allegro.pl/fractal-design-arc-mini-r2-usb-3-0-nowa-okno-gwar-i4548538210.html Kolego twoja obudowa którą wysłałeś fakt wygląda prawie identycznie, lecz to jest wersja MINI a różnica w cenie jest znaczna Po drugie wersja mojej obudowy jest z oknem tak więc również jest droższa od wersji która nie ma okna. http://oi62.tinypic.com/2mdnuo5.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
MQK 702 Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Podana przeze mnie okno ma, co do reszty się myliłem. Cytuj Link to post Share on other sites
k3m0t 642 Napisano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Że okno ma to widzę Lecz ja miałem na myśli kolejne pomysły innych gdzie podeślą obudowę za 340zł bez okna i będą mówić że to samo:) Cytuj Link to post Share on other sites
muf18 56 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Jesteś moim mistrzem sprzedaży Sprzedać wszystko po cenie 1,2-1,5x jak normalnie chodzi, normalnie typowy Mirek-handlarz . Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Mnie też uszkodzili obudowę w trakcie transportu chociaż wg mnie była bardzo dobrze spakowana (duży karton w środku masę pianki) Na szczęście kupujący okazał się bardzo wyrozumiały i posklejał zaczepy. Cytuj Link to post Share on other sites
k3m0t 642 Napisano 10 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Mnie też uszkodzili obudowę w trakcie transportu chociaż wg mnie była bardzo dobrze spakowana (duży karton w środku masę pianki) Na szczęście kupujący okazał się bardzo wyrozumiały i posklejał zaczepy. U mnie sądzę że też był mega dobrze zapakowana paczka. Nie dość że styropian, to gąbki. Niestety gdzieś obudowa musiała upaść. Jak mi to tłumaczył kurier z innej firmy. Często się tak podobno zdarza ponieważ nie każde auto ma półki na które może sobie układać. Przeważnie jest to wszsytko na kupę a zaś takie rzeczy latają. Moja pewnie była na górze i spadła na dół więc nie ma bata by coś się obudowie nie stało z wysokości. Na szczęście już skleiłem narożnik i jedynie widać minimalną rysę dla co niektórych pewnie nawet nie będzie zauważalna Tak więc obudowa wciąż do sprzedaży Cytuj Link to post Share on other sites
bumbel123 3110 Napisano 20 Września 2014 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Poszło PW, wstępnie rezerwuję. Cytuj Link to post Share on other sites
k3m0t 642 Napisano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2014 OSTATNIA AKTUALIZACJA: CPU: i7 2700K 3.5 GHz -->> SPRZEDANE (dostarczone) CHŁODZENIE: Thermalright HR-02 Macho 140 BLACK WHITE -->> SPRZEDANE (dostarczone) MB: MSI Z77A-GD55 -->> SPRZEDANE (dostarczone) HDD: Seagate Barracuda, 3.5'', 1TB --> SPRZEDANE (dostarczone) HDD 2: Seagate Barracuda, 3.5'', 1TB (z proline) --> SPRZEDANE (dostarczone) SSD: Plextor M5 PRO 128GB 60msc gwarancji -->> rezerwacja GPU: Gigabyte GTX 780 -->> SPRZEDANE (dostarczone) RAM: Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz -->> SPRZEDANE (dostarczone) PSU: Be Quiet! Pure Power BQT L8-CM-630W, 80 plus BRONZE --> SPRZEDANE (dostarczone) OBUDOWA: Fractal Design Arc R2 z oknem + 3 wiatraki 140mm Fractal Silent --> SPRZEDANE (dostarczone) Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts