mkforever1 1029 Napisano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Witam, posiadam do sprzedania następujące części: Procesor Intel Core i7 2700k, w fabrycznym opakowaniu, kupiony w Proline, gwarancja, paragon, bez boxowego chłodzenia. Procesor w 100% sprawny, w moim PC chłodzony cieczą, podkręcony do 4,2GHz, nie przekraczał 55 stopni w stresie. Płyta główna MSI Z77 MPower - 100% sprawna, nigdy nie miałem żadnych problemów z tą płytą, kupiona w Komputroniku, na gwarancji (jeszcze prawe 2 lata), pełen fabryczny komplet w opakowaniu, faktura Vat/dowód zakupu. Obudowa Define R4 Arctic White, perfekcyjny stan wizualny, pełen komplet (wszystkie zaślepki, klatki na dyski itp w zestawie, zakupiona w Komputroniku - faktura Vat/dowód zakupu, na gwarancji. W gratisie do obudowy dorzucam 2 listwy led koloru niebieskiego - widać na zdjęciach oraz panel boczny bez okna, z otworem na wentylator 140/120mm. Powodem sprzedaży powyższego sprzętu jest chęć złożenia LC w obudowie BitFenix Prodigy - co wiąże się ze zmianą płyty głównej na mini ITX - brak obecnie płyt LGA 1155 w tym standardzie pociąga za sobą konieczność zmiany procesora. Zapraszam do zakupu. Wszystkie aukcje na Allegro. Bardzo chętnie odbiór osobisty. Galeria zdjęć na Dopboxie: https://www.dropbox.com/sh/77fn1y0qfqi9fkx/AAC6PAEtLIz_jeKoNaJRz9FHa Aukcje Allegro: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=2329181 Link to post Share on other sites
sokolosio 18 Napisano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Nie widzę aukcji z obudową, już sprzedana? Link to post Share on other sites
mkforever1 1029 Napisano 17 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Jeszcze się nie pojawiła pewnie na Allegro Link to post Share on other sites
sokolosio 18 Napisano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) A można wiedzieć jaka cena? Bo jestem zainteresowany Dobra już jest. Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez sokolosio Link to post Share on other sites
mkforever1 1029 Napisano 17 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Wywoławcza 279zł - na obudowie niestety stracę najwięcej bo sam panel boczny sprowadzałem z Niemiec i kosztował mnie ok 170zł. Chciałbym aby cena osiągnęła ok 300zł. Procesor sprzedany.Obudowa zarezerwowana. Płyta sprzedana. Obudowa sprzedana. Temat do zamknięcia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts