Gashu 8 Napisano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Siemka, mam nadzieje ze to odpowiedni dzial. Mam problem z grafika w laptopie, jest to wersja z procesorem i5-4200u, 6gb ram i karta graficzna HD 8670M Problem polega na tym, że karta graficzna mi chyba sie nie przelacza ze zintegrowanej na radeona przez co gry takie jak Archlord2(podczas pierwszego uruchomienia dzialal normalnie z AAx4 nawet) dziala na najnizszych ustawieniach tak ze nie moge nic zrobic. Mimo ustawien i wszelkich prob w Catalyst center nie ma zadnych efektow. Inna gra która nie chodzi plynnie na niskich ustawieniach nawet jest Skyrim. Prosze o pomoc. Link to post Share on other sites
oskarsom 14 Napisano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Ja w Samsungu również mam taki problem. Już nigdy karty AMD. Nigdy. Link to post Share on other sites
Kac2per1 649 Napisano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Przeinstaluj system jeżeli możesz, zainstaluj najnowsze sterowniki, uaktualnij bios i ... poczytaj w internecie (może ktoś miał taki sam problem tylko,że w innym laptopie). 1 Link to post Share on other sites
Gashu 8 Napisano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Temat do zamkniecia, zaktualizowalem po raz kolejny wszystkie sterowniki z grafiki i w odpowiedniej kolejnosci, po duzej dawce nerwow i wkurwow ze dalej muli przestalo. Wyglada na to ze jak jakas nowa gra jest odpalana to musze dac troche karcie graficznej czasu zeby wykryla wymagajacy program i sie aktywowala. Dziekuje za pomoc Link to post Share on other sites
Recommended Posts