Skocz do zawartości

Stare, lecz warte uwagi gry - znacie może takie?

Recommended Posts

Witajcie

Poszukuje gier starych <2005r. :D

Proszę o podawanie tytułów i uzasadnień...

Teraz w grach liczy się tylko wygląd a nie grywalność... A ja wole mieć dobrą zabawę niż super grafikę.

SWAT4, Heroes III, NFS MW, COD2, GTA VC, O.Flashpoint, SC I, UT 2004,

swat4 to świetna taktyczna gra, a w multi spędziłem około 500h, single wciąga i jest bardzo wymagający, heroes III nie trzeba przedstawiac, MW - miodny gameplay, COD2 = multi rzadzi do dzis a single też robi wrażenie, GTA VC - jedna z pierwszych moich gier (własnych) cudna, niezliczone godziny rozrywki, nawet 4 mi sie tak nie podobała (że o SA łaskawie nie wspomne), OF - jesli jestes hardkorem i bawi Cie to ze 1 strzal od-nie-wia-do-mo kogo oddalonego 500m da Ci napic respawn to prosze bardzo, UT - choć nie grałem (noob...) słyszałem same pozytywy, SC też nie trzeba przedstawiac, wystarczy ze powiem ze w Korei ludzie umieraja z glodu bo expa trza nabic.

dodam że te wszystkie gry kosztuja w empiku max 30 zł. ( oprocz MW, to na allegro lepiej kupic)

@teuton wszystkie..., tylko za strategiami nie przepadam.

@Quantinum SWAT 4 mam orginalne - za 20 zł kolekcja klasyki :) NFS MW to też mam i przeszedłem kilka razy. COD2 też grałem, lecz nie przeszedłem :) GTA VC - płyty gdzieś się zapodziały :D

Heroes III pozycja obowiązkowa - mam z jakiejś gazety :) O. Flashpoint - nie grałem...

A UT 2004 gdzieś mam ale nigdy w to nie grałem, lecz słyszałem że dobra.

A jeszcze jakieś propozycje gier? Najlepiej jakby nie były za długie, gdyż będę chciał nakręcić filmiki jak przechodzę gry i umieścić na youtubie - Zagrajmy albo jak kto woli Let's play'e...

I najważniejsze żeby gra miała wciągającą fabułę :)

Gość Kotecek

Unreal z 1998r. (pierwsza część) i jego dodatek Unreal: Return to Na Pa Li z 1999r. prosze nie mylić z serią Unreal Tournament bo to zupełnie różne gry. Unreal jest nastawiony na grę w singlu.

Świetny klimat, grywalność i muzyka. Grafika też ponadprzeciętna, oczywiście jak na standardy 1998r. Gra mnie swego czasu wciągneła i powracałem do niej kilka razy.

Z tym, że tak zauważyłem, że aby pograć w nią lub w inne oparte na silniku Unreal 1.0 to nie można mieć za szybkiego procka. Na moim Athlonie 64 X2 4400+ gra świrowała. Raz za szybko potem wolno chopdziła. Na Athlonie XP 2500+ chodziła kilkaset fps na sekundę ale było git. Najlepiej grało mi się w niego ostatnio na Duronie 800MHz, było tak jak powinno być.

Rageman 2 :)

Tak na sierio to oczywiście Heroes od I do III. Quantinum same gry, które lubię podałeś :D Zastanawiam się na swat'em, ale ode mnie jeszcze poleci seria Tom Clancy's RainbowSix Ravenshield. Ogółem cała seria tęczy 6 wymiata.
Gość DANNY_79

UNREAL - większość tu na forum nawet nie zna króla FPS wszechczasów, gry tak przełomowej że można liczyć czas przed powstaniem Unreal Engine i po

Dokładnie, do tej gry kupiłem kiedyś specjalnie 3dfx voodoo za ciężkie pieniądze :D

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...