wisnia1892 0 Napisano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Szukam wciagajacej przygodowki/rpg. Gralem w assassiny,gothicy,riseny,wiedzminy,tesy. Szukam czegos co mnie wciagnie na wakacje Link to post Share on other sites
worm 17836 Napisano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Ode mnie polecam Syberia 1 i 2. Mnie wciągnęło okrutnie Mimo swojego wieku, przygodówka rewelacyjna. Link to post Share on other sites
Hans Olo 92 Napisano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Przydałyby się jakieś kryteria, bo są różnego typu przygodówki i różnego typu RPG, czasami jedno z drugim poplątane. Link to post Share on other sites
wisnia1892 0 Napisano 3 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Moja ulubiona seria gier to gothic,ale zamknietym rpg w stylu wiedzmina nie pogardze. Ostatnio wlaczylem fallout new vegas,ale mnie nie wciagnelo. Co jeszcze podac? Link to post Share on other sites
Lukkas 172 Napisano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Z nowszych - Divinity: Original Sin. Natomiast za niecałe dwa tygodnie masz premierę Risen 3: Titan Lords. Link to post Share on other sites
wisnia1892 0 Napisano 3 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Divinity grales? Dobre? Link to post Share on other sites
Lukkas 172 Napisano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Dobre? Mało powiedziane - jeden z lepszych Rpg'ów ostatnimi czasy. Kolekcjonerka już w drodze Link to post Share on other sites
kacperq 2048 Napisano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Dobre? Mało powiedziane - jeden z lepszych Rpg'ów ostatnimi czasy. Kolekcjonerka już w drodze Ukończyłeś już grę? Sam zastanawiam się nad jej kupnem, chciałbym się dowiedzieć ile mniej-więcej zajmuje ukończenie gry Link to post Share on other sites
viscaelbarca 6840 Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 z tego co można przeczytać to nawet ~80 godzin . Ja zamówiłem kolekcjonerke Divinity i jest naprawdę spoko jak za taką cenę . Sam zacznę grać jak wyjdzie oficjalnie spolszczenie . Co do przygodówek , to polecam serie Deponia Link to post Share on other sites
Luigio 1 Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Ze starych dobrych rpg-ów to spokojnie mogę polecić Planscape Torment miał rewelacyjny klimat oraz fabułę. Wyszedł nawet do niego mod w tym roku pozwalający na grę w wyższej rozdziałce. Dobry rpg, który też mnie urzekł to było Arcanum. Gra miał po premierze sporo bugów ale teraz już to połatano w różnych patchach i modach. Link to post Share on other sites
TopperHarkley 3 Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 RPG to Baldurs Gate - o ile nie grałeś i nie przeszkadza Ci system turowy jak i grafika. Ta gra jest wybitna,a nie to co współczesne gnioty. Link to post Share on other sites
Recommended Posts