zioomek 0 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 (edytowane) Procesor jest nowy, udzielam 7 dniowej gwarancji rozruchowej. Miał być do mojego nowego kompa ale wypadły mi inne wydatki i muszę przełożyć zakup pc. Sprzedaję sam procek bez chłodzenia. Część sprzętu już zakupiłem więc sprzedaję też dysk ssd, pamięć ram 8gb, chłodzenie THERMALRIGHT MACHO 2. Chętni pisać. cena za procesor: 630zł http://i.imgur.com/U7UAWt3.jpg Istnieje możliwość negocjacji cen. Edytowane 29 Lipca 2014 przez zioomek Cytuj Link to post Share on other sites
atariauke 52 Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Pudełko chociaż masz? Skąd pozyskałeś ten procesor? Cytuj Link to post Share on other sites
zioomek 0 Napisano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Tak ja wyżej napisałem sprzedaję sam procesor. Kupiłem go do swojego przyszłego zestawu. Cena: 610zł Ehh. Potrzebuję szybko pieniędzy więc cena w dół.. 600zł Cytuj Link to post Share on other sites
marcin182 0 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 ile za THERMALRIGHT MACHO 2? jaki ssd i za ile? Cytuj Link to post Share on other sites
Peterr 106 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Tak ja wyżej napisałem sprzedaję sam procesor. Kupiłem go do swojego przyszłego zestawu. Cena: 610zł Ehh. Potrzebuję szybko pieniędzy więc cena w dół.. 600zł Gdzie go kupiłeś? Masz pudełko? Rachunek? fakturę? Jest gwarancja? Coś trolujesz i próbujesz tu naciągnąć ludzi. Cytuj Link to post Share on other sites
zioomek 0 Napisano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Gdzie go kupiłeś? Masz pudełko? Rachunek? fakturę? Jest gwarancja? Coś trolujesz i próbujesz tu naciągnąć ludzi. Peterr, radziłbym Ci nauczyć się czytać ze zrozumieniem... Odpowiedziałem już na te pytania wyżej. Naciągnąć ? Udowodnij to ? Istnieje możliwość wystawienia wszystkiego na allegro, osoby które są zainteresowane piszą na pw i wszystko ustalamy. A ty przyszedłeś i oskarżasz bez podstaw. Cytuj Link to post Share on other sites
currahee 292 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Odpowiedziałem już na te pytania wyżej. Przeczytałem wszystkie posty dwa razy i nigdzie jakoś nie mogłem znaleźć tych odpowiedzi. Dalej nie wiemy gdzie procesor został zakupiony i czy posiadasz dowód zakupu (faktura, paragon). Cytuj Link to post Share on other sites
mako222 0 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Przeczytałem wszystkie posty dwa razy i nigdzie jakoś nie mogłem znaleźć tych odpowiedzi. Dalej nie wiemy gdzie procesor został zakupiony i czy posiadasz dowód zakupu (faktura, paragon). Nie ma gwarancji sklepowej, daje 7 dni gwar roz. Wiem trudne . Cytuj Link to post Share on other sites
mako222 0 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Pewnie pochodzi z jakiesgoś nowego budżetowego komputera. Intel na oem daj 12mies gwar,. Cytuj Link to post Share on other sites
ziom0070 16 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Chyba wyraźnie jest napisane że sprzedaje sam procesor?Czy może okulary wam potrzebne??Co to ma do rzeczy gdzie został zakupiony jak i tak nie ma gw??Równie dobrze mógł zostać kupiony w Warzywniaku,albo Biedronce.Ludzie ogarniajcie sie. Cytuj Link to post Share on other sites
zioomek 0 Napisano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Jak widać currahee i Peterr nie opanowali jeszcze czytania ze zrozumieniem... Cytuj Link to post Share on other sites
currahee 292 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Co to ma do rzeczy gdzie został zakupiony jak i tak nie ma gw?? Ma bardzo dużo do rzeczy. Jak np. rąbnąłeś ten procesor i chcesz go sprzedać to nazywa się to paserstwo i nosi znamiona przestępstwa, także w interesie kupującego jest wiedzieć jakie jest pochodzenie rzeczy, która ma się zamiar kupić. Dlatego też nie warto kupować czegokolwiek bez dowodu zakupu. Cytuj Link to post Share on other sites
michcius 0 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Ya pierpapier normalnie cyrk na kółkach. Na pewno go zajumał i sprzedaje tutuaj. Ile na allegro jest takich bez gwarancji to głowa mała. Cytuj Link to post Share on other sites
zioomek 0 Napisano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 550zł +kw Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts