Skocz do zawartości

[TEMAT OGÓLNY] XBOX 360

Gość DANNY_79

Recommended Posts

to o GTA w PSX to pewnie żart na 1 kwietnia, albo kolega nie umie czytać ze zrozumieniem

GTA 5 jest obecnie zapowiedziane na X360 i PS3, wyjdzie we wrześniu tego roku, nic do tej pory się nie zmieniło, koniec kropka.

Aha, kiedyś w PSXE koleś pisał, że Battlefield 3 na konsolach będzie wyglądać tak samo jak na PC, więc darujcie sobie cytowanie tej marnej gazetki i negować potwierdzone oficjalnie info od Rockstar, bo jakiś konsolowiec wie niby lepiej... buhaha.

moim odczuciu GTA 4 na konsolach, było niegrywalne. O ile wersja Xbox jeszcze "na chama" by przeszła to wersja ps3 była tak spartolona, że nawet mój kumpel, który jest niedzielnym graczem stwierdził, że nie da się w to grać. Niech wydadzą grę później, ale zrobią to porządnie. Było nie było i tak wolałbym dostać Red Dead Redemption 2 lub chociaż odsłonę jedynki w wersji na peceta, niż te GTA, które przynajmniej mi, zdecydowanie się przejadło. Czwórka była nudna jak flaki z olejem...

przecież większość gier na tym cudzie techniki od Sony to jeden wielki PokazSlajdów, do tego obniżona rozdziałka i brak AA. Współczuje ludziom, którzy muszą katować multiplatfomry na PS3, w sumie teraz z Xiem jest podobnie, nie dają już rady te stare trupy.

Gość effendi360

No chyba, że to jakiś kiepski żart primaaprilisowy a ja się dałem złapać.

To jak; kto umie a kto nie umie czytać ze zrozumieniem hę ?

więc darujcie sobie cytowanie tej marnej gazetki

Ależ proszę bardzo, mamy wolność: stwórz lepszą :] Bo jakoś przez 15 lat obecności PSXE na rynku, nikomu się to nie udało a próbowało wielu. :]

Gość effendi360

No padnę. Tobie też mam powtórzyć :)

No chyba, że to jakiś kiepski żart primaaprilisowy a ja się dałem złapać.

Więc ok; dałem się złapać, to po co szum na kilka dni po sprawie ? Wyjdzie, no i co ? Wcale to dla nas, żaden powód do radości...

Edytowane przez effendi360

Na GTA 5 Rockstar wydało podobno 200 mln dolarów, więc szansa że wyjdzie jeszcze na inne platformy jest bardzo duża, byleby tylko odzyskać koszty i coś zarobić, co dla nas będzie tylko lepiej. 

Na PC pewnie wyjdzie, ciekaw jestem co z nextgenami, ale taka strategia jest dla nich dobra, mniej roboty i dużo ludzi kupi grę dwa razy, no bo się nie oszukujmy, na X360 i PS3 będzie pewnie słabo to wyglądać, a ludzie będą chcieli pograć w lepszą wersję swojej ulubionej gry.

Edytowane przez jacekgothic
Gość effendi360

Ta, szczególnie dużo zarobią na tych co pograją w wersję od SKIDROWA ;) Chyba nie mieli takich słabych wyników z sprzedaży RDR skoro wersję PC olano szczochem parabolicznym a konsole dostały jeszcze do kompletu kozacki dodatek :]

Z racji tego, że wychodzą nextgeny RS prawdopodobnie skupi się na uderzeniu w ten rynek a nie PC gdzie 70% ludzi grę ściągnie z neta przed premierą.

Tu raczej nie chodzi o to czego ludzie chcą, tylko ile kasy wpadnie.

RDR nie wyszło na PC (mnie się tak wydaje przynajmniej) przez to, że gta 4 na pc poniosło porażkę :P a skoro to ten sam silnik gry itp. to odpuścili sobie inwestowanie w to, bo może by na tym nie zyskali.

W przypadku gta v PC chyba będzie wchodził w grę, jak konsolowa wersja odniesie duży sukces, ale tutaj nawet nie ma co myśleć.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...