Damianos1 13 Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Musi byc czarny , do 500 zl , koniecznie z morele , zadnych szajsungow, do gier. Myslalem nad kruger matz drive 2. Co sadzicie? Cytuj Link to post Share on other sites
Rybaak 40 Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 zadnych szajsungow, do gier. Myslalem nad kruger matz drive 2. Co sadzicie? Z całym szacunkiem do autora, ale "szajsungiem" można nazwać właśnie Kruger Matz Drive 2. Czy szanownemu autorowi zależy na długotrwałej pracy na baterii? Jaki preferowany system operacyjny? Za te pieniądze jestem wstanie zaproponować dużo lepszy telefon z gwarancją z allegro. Cytuj Link to post Share on other sites
Damianos1 13 Napisano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 (edytowane) Nie chce z allegro. Tylko morele. Smartfon do gier. Zastanawiam sie nad Xperia E1 vs ten drive 2. A samsungow nie lubie. Tylko android. Edytowane 27 Lipca 2014 przez Damianos1 Cytuj Link to post Share on other sites
Rybaak 40 Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Znalazłem w tej cenie dwa dobre telefony. Jeden z nich jest z Androidem, a drugi z WP. Android: http://www.morele.net/smartfon-sony-xperia-e1-dual-sim-czarny-634262/ WP: http://www.morele.net/smartfon-sony-xperia-e1-dual-sim-czarny-634262/ Skoro autor nie chce Samsunga to nic innego niż produkty od Sony nie moge zaproponować. Na oferty od producentów typu Oppo, Archos,Evolveo szkoda było mi czasu. O wyżej wymienionych telefonach moge napisać, ze LUMIA jest lepsza W tej cenie nowy Android to można powiedzieć samobójstwo, no chyba, że jesteś masochistą i lubisz cierpieć Jak dla mnie Lumia jest lepsza od pamięci wbudowanej, poprzez ekran , do aparatu. Co prawda produkt od Sony też ma kilka zalet. Wybór należy do Ciebie. Napisałem wszystko co teraz wiem, a jak mi się jeszcze rano coś przypomi to dam znać. Czy można wiedzieć czemu nalegasz na Androida? Cytuj Link to post Share on other sites
Damianos1 13 Napisano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Bo po prostu jestem z nim od 1.6 Donut Cytuj Link to post Share on other sites
Rybaak 40 Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 No to czas na zmiany Do niczego nie będe Cię zmuszał. Napisałem już to co chciałem. Znalazłem Lumie520 tańszą o 15zł,. Jedyna różnica to kolor http://www.morele.net/smartfon-nokia-lumia-520-black-580140/ Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Ja też byłem z Androidem od Stycznia 2010 roku - w zeszłym roku w Sierpniu przestałem być i przesiadłem się na Lumię z WP - i po roku - NIE mam zamiaru wracać na Androida Prawda jest taka - że - telefony z Androidem, które będą płynne zaczynają się od 1000 zł a i tak szału nie ma - w cenie 500 zł to tylko WP - Android będzie totalną porażką. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 I od sierpnia chodzisz po forum i wciskasz każdemu WP mimo iż z góry okrelil się, ze woli androida. W dodatku od sierpnia chyba nie miałeś w ręku żadnego telefonu z androidem bo sytuacja wygląda zgoła inaczej, większość słuchawek za 500zł bez problemu utrzymuje płynność systemu, Xperia m za głupie 400zl bez problemu uciaga androida a spadki płynności są bardzo rzadko widoczne. Przestań fanbojowac ten system, tylko zacznij doradzać wedle preferencji użytkownika bo nie od tego jest to forum. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Damianos1 13 Napisano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 A co jest lepsze do gier (podzespoly) drive 2 czy xperia E1 Cytuj Link to post Share on other sites
Blest 171 Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Jeśli masz jakieś pytania wal śmiało posiadam na stanie Drive 2 i ggo testuje. Bateria w tym telefonie to bardzo duża zaleta, telefon chodzi płynnie nie ma co się dziwić czysty android 4.3, ale zapowiedzieli aktualizacje do 4.4. Do gier Drive 2, posiada 4 rdzeniowy procesor a Xperia 2-dwu oraz posiada 1GB pamięci ram, bateria która starczy na dłuższe sesje w gry. Dead Trigger 2 chodzi na medium płynnie, jest to ten sam układ co Adreno 305 tylko, że niżej taktowany o 50Mhz. Cytuj Link to post Share on other sites
Damianos1 13 Napisano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Ma diode powiadomien? Da sie go podkrecac? Jak tak to o ile? Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Podkrecac da się tylko i wyłącznie po zmianie kernela Cytuj Link to post Share on other sites
Damianos1 13 Napisano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 A jak z diodą? Cytuj Link to post Share on other sites
Blest 171 Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Diody nie posiada, podkrecac się nie da ten telefon nie dawno wszedł na rynek może coś się ruszy w kwestii romow itp. Cytuj Link to post Share on other sites
Damianos1 13 Napisano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Czyli jak przyjdzie sms to wibracja lub dzwiek a szkoda ze diody brak. Jutro zamawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Blest 171 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 (edytowane) Tak dźwięk oraz wibracja, która jest bardzo wyczuwalna . Plus też jest, że dostajemy dwie bateria oraz dwie klapki jedną 4000 i drugą 2000 Mha. Tu masz go w całkiem niezłej cenie http://www.kurtmedia.pl/product-pol-539711-Smartfon-Kruger-amp-Matz-DRIVE-2-black-KM0408.html Niekompetencja, polecanie zakupów w sklepie, który ma złą renomę // jg Edytowane 29 Lipca 2014 przez jacekgothic Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Oppo, Archos,Evolveo Stawianie Oppo w jednym rzędzie z w/w firmami to duży błąd. Tylko morele Nie ma opcji na przekonanie się do Allegro? Wtedy wybór się powiększa - chociażby Xperia M, z używanych S2/Xperia L i jeszcze kilka innych propozycji. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts