Skocz do zawartości

Recommended Posts

zadnych szajsungow, do gier. Myslalem nad kruger matz drive 2. Co sadzicie?

Z całym szacunkiem do autora, ale "szajsungiem" można nazwać właśnie Kruger Matz Drive  2.

Czy szanownemu autorowi zależy na długotrwałej pracy na baterii?

Jaki preferowany system operacyjny?

Za te pieniądze jestem wstanie zaproponować dużo lepszy telefon z gwarancją z allegro. 

Znalazłem w tej cenie dwa dobre telefony. Jeden z nich jest z Androidem, a drugi z WP. 

Android: http://www.morele.net/smartfon-sony-xperia-e1-dual-sim-czarny-634262/

WP: http://www.morele.net/smartfon-sony-xperia-e1-dual-sim-czarny-634262/

Skoro autor nie chce Samsunga to nic innego niż produkty od Sony nie moge zaproponować. Na oferty od producentów typu Oppo, Archos,Evolveo szkoda było mi czasu. 

O wyżej wymienionych telefonach moge napisać, ze LUMIA jest lepsza :P

W tej cenie nowy Android to można powiedzieć samobójstwo, no chyba, że jesteś masochistą i lubisz cierpieć :P

Jak dla mnie Lumia jest lepsza od pamięci wbudowanej, poprzez ekran , do aparatu. 

Co prawda produkt od Sony też ma kilka zalet. 

Wybór należy do Ciebie. Napisałem wszystko co teraz wiem, a jak mi się jeszcze rano coś przypomi to dam znać. 

Czy można wiedzieć czemu nalegasz na Androida?

Ja też byłem z Androidem od Stycznia 2010 roku :) - w zeszłym roku w Sierpniu przestałem być :) i przesiadłem się na Lumię z WP - i po roku - NIE mam zamiaru wracać na Androida :)

Prawda jest taka - że - telefony z Androidem, które będą płynne zaczynają się od 1000 zł a i tak szału nie ma - w cenie 500 zł to tylko WP - Android będzie totalną porażką.

• Popieram 1

I od sierpnia chodzisz po forum i wciskasz każdemu WP mimo iż z góry okrelil się, ze woli androida. W dodatku od sierpnia chyba nie miałeś w ręku żadnego telefonu z androidem bo sytuacja wygląda zgoła inaczej, większość słuchawek za 500zł bez problemu utrzymuje płynność systemu, Xperia m za głupie 400zl bez problemu uciaga androida a spadki płynności są bardzo rzadko widoczne. Przestań fanbojowac ten system, tylko zacznij doradzać wedle preferencji użytkownika bo nie od tego jest to forum.

• Popieram 1

Jeśli masz jakieś pytania wal śmiało posiadam na stanie Drive 2 i ggo testuje. Bateria w tym telefonie to bardzo duża zaleta, telefon chodzi płynnie nie ma co się dziwić czysty android 4.3, ale zapowiedzieli aktualizacje do 4.4. Do gier Drive 2, posiada 4 rdzeniowy procesor a Xperia 2-dwu oraz posiada 1GB pamięci ram, bateria która starczy na dłuższe sesje w gry. Dead Trigger 2 chodzi na medium płynnie, jest to ten sam układ co Adreno 305 tylko, że niżej taktowany o 50Mhz. 

Tak dźwięk oraz wibracja, która jest bardzo wyczuwalna :).  Plus też jest, że dostajemy dwie bateria oraz dwie klapki jedną 4000 i drugą 2000 Mha. Tu masz go w całkiem niezłej cenie 

http://www.kurtmedia.pl/product-pol-539711-Smartfon-Kruger-amp-Matz-DRIVE-2-black-KM0408.html

Niekompetencja, polecanie zakupów w sklepie, który ma złą renomę // jg

Edytowane przez jacekgothic

Oppo, Archos,Evolveo

Stawianie Oppo w jednym rzędzie z w/w firmami to duży błąd.

Tylko morele

Nie ma opcji na przekonanie się do Allegro? Wtedy wybór się powiększa - chociażby Xperia M, z używanych S2/Xperia L i jeszcze kilka innych propozycji.