ESKA 352 Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Witam serdecznie , wczoraj znalazłem mysz do PS4 ! Co o tym myślicie ? A może ktoś z Was już posiada i mógł by się wypowiedzieć na ten temat , jak działa itp. Cena ok 500 zł ! Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Po pierwsze ciekawe czy mysz faktycznie działa tak jak powinna, czyli dokładność jak na PC. Jak dla mnie jest to narzędzie, które sprawi, że uzyskujesz OGROMNĄ przewagę nad innymi: 1) dużo wyższa precyzja 2) dochodzi do tego autoaim zaimplementowany w grze, aby pomagać w celowaniu gdyż na padzie po prostu nie da się precyzyjnie wymierzyć w krótkim czasie, w połączeniu z myszką jest to dosyć kontrowersyjne. Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Też mnie to ciekawi jak to działa , z drugiej strony jest już sporo filmików jak ludzie grają i z tego co widać działa naprawdę dobrze ! No i właśnie to co napisałeś Ty to ja o tym cały czas myślałem tzn. o przewadze Myszy nad padem Gracz z padem nie ma szans z graczem na myszce i właśnie dlatego jest podział graczy na serwery Konsolowe i PC ... I dziwi mnie to że tak po prostu wypuszczają mysz do konsoli a co za tym idzie gdzie logika w podziale KONSOLA / PC ? Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 I dobrze, według części graczy pady są super więc co tam gra przeciwko innym kontrolerom, dadzą sobie radę. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 No to też fakt Widziałem jak grają niby PRO gracze w BF4 na Konsoli Spokojnie rozjechał by Go w mak przeciętny gracz na PC I nie wiem jak to jest możliwe że ktoś pisze/mówi żę Analog ma taka sama precyzje i szybkość działania jak myszka ... Sam gram na Padzie nawet na PC ale w gry typu Wyścigi , piłka itp.Bo gra mi się duż lepiej niż na klawie , ale do gier Strategicznych czy FPS to bez myszki ani rusz Cytuj Link to post Share on other sites
sting3572 60 Napisano 23 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 (edytowane) O precyzji jak na pc to możesz zapomnieć,klawiatura podobno spisuje sięw miarę ale z myszką nie jest już tak różowo,miałem kiedyś od nich aimona ps,nawet nie skomentuje ,tutaj masz jeszcze coś takiego i takiego najbardziej obiecujący,tak jak w poprzedniej generacji wydaje się być xim,no ale cena też jest odpowiednia Edytowane 23 Lipca 2014 przez sting3572 Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Jestem ciekawy , zobacze może pod koniec miesiąca kupie tego Venoma X , 450 zł nie majątek a jak będzie działało fajnie to super sprawa Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts