Skocz do zawartości

2500k, P8Z77-M Pro, ram LP 8GB, 2 dyski, 3 monitory, 2 obudowy, gratisy!

Recommended Posts

WYBACZCIE ŻE BEZ ZDJĘCIA ALE OBECNIE JESTEM W UK

A KOMP W PL WIĘC NIE MAM JAK ZAMIEŚCIĆ FOTKI :(

Hej,
od 8 miesięcy jade na lapku i komp się kurzy,

mam do sprzedania:
CPU i5-2500K, za 550zł, chyba ciagle na gwarancji (jak wróce do kraju to sprawdze, ale z 6 miesięcy chyba jeszcze będzie)
Chłodzenie box gratis.
PŁYTA Asus P8Z77-M PRO, za 250zł, z dwa lata gwary jeszcze na pewno, nówka nieśmigana właściwie ;) pudełko, pełen komplet
RAM 8GB Corsair Vengeance Low Profile CL9 czarne 300zł, z pudełkiem, na gwarze http://www.x-kom.pl/p/69094-pamiec-ddram3-corsair-8192mb1600mhzvengeancelowprofilecl92x4096.html
Dysk 3,5" 1TB Barracuda 7200.12 - 100zł
Dysk 2,5" 500GB z lapka, nie pamietam marki -150zł
Monitor: LG Flatron W2254TQ, 22" 450zł (kupowany był za 700zł z 3 lata temu)

Gratisy dla osoby co kupi wszystko na raz:
obudowa Coolermaster Silencio 352, z ułamaną nóżką i wyłamaną jedną zaślepką. Warta z 150zł (ponad 200 w sklepie)
obudowa zewnętrzna pod usb3.0 Natec Rhino na dyski 3,5" na gwarancji - warta z 70zł (koło 100zł w sklepie, aluminiowa)

Osobie która kupi także ode mnie obudowę opisaną poniżej (Coolermaster RC260) za 100zł dorzucę dwa monitory 17" płaskie, warte z 60-70zł każdy, sprawne, marek nie pamiętam. Obudowa nówka, gdzieś chyba karton mam jeszcze, planowałem media center ale wyjechałem za granice i się kurzy.

P.S. Mam też zupełnie oddzielnie do sprzedania poziomą budę Coolermaster RC260 http://www.newegg.com/global/uk/Product/Product.aspx?Item=N82E16811119100
Specificzna buda, pozioma, i ma tylko z 10cm wysokości, ale mieści normalnej wielkości karty PCI (wkładane równolegle do płyty głownej) więc jakby ktoś planował budować sobie Media Center z dobrą kartą dźwiękową lub poziomego kompa gdzie wsadzi normalną grafikę to mogę sprzedać za 100zł.

Tak jak napisałem wyżej - kupując bude i zestaw zyskasz 2 monitory GRATIS :)

Edytowane przez Mhelkir

12. Oferta sprzedaży / zamiany musi zawierać cenę jakiej użytkownik oczekuje za swój towar oraz zdjęcie produktu z widoczną kartką zawierającą nick użytkownika na forum.benchmark.pl. Punkt ten nie dotyczy tematów zawierających aukcję lub ofertę Kup Teraz w serwisie allegro.pl. Niezastosowanie się będzie skutkowało usunięciem oferty oraz ostrzeżeniem dla autora ogłoszenia.

• 4 tygodnie później...

mhelkir ty się nie kłóć, tu każdy chce wszystko za pół ceny :D

z wloch już wróciłeś? byłbym zainteresowany płytą, ale naczytałem się ze wadliwe, i do asusa jestem uprzedzony (przez monike m.in.)