Thorin49 12 Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Ludzie, DON'T SPOILER!!! I, broń Boże, nie mówcie nic o zakończeniu! Cytuj Link to post Share on other sites
TurnToTomorrow 23 Napisano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Yezos a grasz multi ;d Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Cóż mogę napisać - nie gram w RTSy, ale za StarCrafta zapłaciłem 150 zł i jestem pewien, że była to dobra inwestycja. Jak na razie skończyłem singla (tak, tak wiem, że napiszę to samo co poprzednicy) i zakończenie miażdży. Teraz poczytam trochę poradników i zabieram się za multi Cytuj Link to post Share on other sites
Cybul2 1 Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Ja tą gre polecam oczywiście tak jak pisał thorin49 można mieć wybor podczas misji np. pomoc pani doktor uratować kolonistów lub pomoc protosom ją oczyścić ja pomogłem protosom i po misji filmik jak pani dokotr stała się zergiem Wielkie dzięki za spoiler baranie Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 O tym właśnie pisałem, żeby fabuły nie zdradzać bo innym się zabawę popsuje... Cytuj Link to post Share on other sites
TurnToTomorrow 23 Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 upss ale ze mnie idiota ;/ sorry Cytuj Link to post Share on other sites
Czaszka 49 Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Oj Jimmi to ma farta do kobiet, nie ma co hehehe Cytuj Link to post Share on other sites
Zuberos 0 Napisano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Kurcze wy sobie już gracie, a ja czekam na kuriera. Dzisiaj ma przyjść. Edit. Hahaha nie możliwe , ledwo co wysłałem posta i przyszedł kurier :D:D. Jupi. Cytuj Link to post Share on other sites
TurnToTomorrow 23 Napisano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 moje pytanie dlaczego blizzard nie zrobil kanalo takich jak np pol-1 ? Cytuj Link to post Share on other sites
kmack 0 Napisano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Witam, zastanawiam się nad zakupem SCII, ale nie wiem którą wersję wybrać. Pudełkową czy elektroniczną? Czym one się różnią?. Czy jak kupię pudełkową to czy po zainstalowaniu gry będę musiał wsadzać płytę jak będę chciał zagrać w kampanię? Wersja elektroniczna na eu.battle.net kosztuje 59,99euro Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 A na Allegro 145 zł Cytuj Link to post Share on other sites
Zuberos 0 Napisano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Ja kupiłem na agard.pl http://agard.pl/index.php?p2196,starcra ... of-liberty 157zł za boxa + 14 przesyłka kurierem z płatnością przy odbiorze. Cytuj Link to post Share on other sites
Czaszka 49 Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Fajne jest to że nawet kupując boksa PL, można użyć jego cd-keya żeby ściągnąć ze strony blizzarda wersje angielską, imo polskie tłumaczenie jest trochę "biedne". A głos Kerrigan to już wogóle. PS. Znalazłem ciekawy artykuł http://artsytime.com/kerrigan-sculpture-from-starcraft/ Czyż ona nie jest piekna? na swój sposób hehe Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Wersję angielską można pobrać z battle.net nawet jeśli nie posiadasz jeszcze cd-keya. Ja tak właśnie zrobiłem - na dwa dni przed premierą pobrałem klienta enGB, a w dniu premiery aktywowałem go kodem z wersji pudełkowej. Co do Kerrigan - już dawno zrobili "rzeźbę" Cytuj Link to post Share on other sites
Sopel86 3 Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 W ostatniej misji artefakt naładował się do 100%. Zergi przestały atakować, misja niby wykonana (odhaczona), a końca nie ma. Rozwaliłem wszystko na mapie i nadal nic... Miał ktoś taki sam problem? Cytuj Link to post Share on other sites
Zuberos 0 Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Eee? A po naładowaniu wybuchło wszystko? Bo jak nie to chyba jakiś bug i raczej musisz przejść od początku tą misje. Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 jak artefakt się do końca naładuje (pełne 100%) to powinna być cut-scenka (albo dwie, nie pamiętam) i koniec gry jak nic nie było takiego to spróbuj jeszcze raz przejść tą misję, dla pewności wykorzystaj novę artefaktu raz albo dwa pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
friczenko321 0 Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Tak jak wyżej. Po naładowaniu artefaktu do 100% powinien być wybuch i musi włączyć się cut-scenka Cytuj Link to post Share on other sites
Sopel86 3 Napisano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 To niestety musiał być bug. Dzisiaj wieczorem przejdę od nowa misje. Cytuj Link to post Share on other sites
ba77lene7 0 Napisano 15 Września 2010 Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Jakiego DX uzywa SC2? 10? 11? Da sie np. zmienic z DX 10 na DX 11 w ustawieniach? ______________________________________ Ile teraz battle.net pokazuje 'ludzi online' -> "About xxx players on battle.net"? Jak ostatni raz gralem w SC2 (guest pass, 2 dni po premierze) to w niedziele wieczorem bylo 1.000.000 Cytuj Link to post Share on other sites
TurnToTomorrow 23 Napisano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2010 DX 10 wątpię czy 11 nie nie da się zmienić z 10 do 11 l( Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 15 Września 2010 Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Gdzie najtaniej dorwać BOXa? Cytuj Link to post Share on other sites
TurnToTomorrow 23 Napisano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2010 chyba na allegro. Cytuj Link to post Share on other sites
Valus 49 Napisano 16 Września 2010 Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Jest ktos chetny do pogrania w Starcrafta 2 jakies 1 vs 1? jak tak to pisac na PW Cytuj Link to post Share on other sites
ba77lene7 0 Napisano 16 Września 2010 Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Odpowie mi ktos na to pytanie: Ile teraz battle.net pokazuje 'ludzi online' -> "About xxx players on battle.net"? Jak ostatni raz gralem w SC2 (guest pass, 2 dni po premierze) to w niedziele wieczorem bylo 1.000.000 ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts