Pilar 0 Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Tak jak w temacie, szukam fajnych głośników które będą podpięte pod Asusa Xonar. Jak widać najchętniej 2.1 z powodu dobrego basu a także z powodu miejsca na biurku którego nie ma zbyt dużo. Za Z-4e przemawia funkcjonalność, sterowanie głośnością i basem w pilocie czego w zestawie Z-3e nie ma. Słyszałem jednak że dźwięk w Z-3e jest lepszy niż Z-4e prawda to? No i Microlaby, fajnie że ma osobny wzmacniacz i pilot ale głupio że traci swoje ustawienia gdy się go wyłączy i to że poziomem basu i treble można regulować tylko za pomocą pilota (chyba trochę badziewnego) Proszę o pomoc, głośniki będą służyły do słuchania muzyki i czasem do filmów. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Miron 1 Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Skoro stać Cię na Microlab'y FC-530 to już lepiej kup Solo 6c. Sam stałem kiedyś przed wyborem między 2.0 a 2.1, gdzie w tej drugiej wersji dostawało się zazwyczaj malutkie głośniczki nazywane przez wielu "pierdziawkami" (Stratę rekompensował jako taki Subwoofer). Ostatecznie wybór padł na Głośniki: Genius SP-HF 1800A i jestem z nich w 101% zadowolony. Mają potężny Bass i grają bardzo czysto (przynajmniej w moim subiektywnym odczuciu) a te Microlaby to już w ogóle inna klasa Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 A ja polecam moje glosniki. http://www.youtube.com/watch?v=44ykP0LLQlM Cytuj Link to post Share on other sites
Pilar 0 Napisano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Chętnie bym dołożył tą stówkę do Solo 6c ale niezbyt mam gdzie te głośniki postawić Bo one służą raczej do dalekiego odsłuchu a nie np 80-100 cm od ucha...Może rzeczywiście jakieś inne 2.0 z dobrym basem, miękkim i dynamicznym. Cytuj Link to post Share on other sites
Miron 1 Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 No to ja oczywiście polecam swoje Genius SP-HF 1800A, choć chyba Ty mierzysz w inną półkę cenową. Cytuj Link to post Share on other sites
Pilar 0 Napisano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Podbijam:P Czytałem troche fora i postanowiłem kupić zestaw 2.0 Udało sie upolować geniusy SP-HF2000x za niecałe 190 zeta więc myśle że dobrze zrobiłem. Jak przyjdą to dam znać czy jestem zadowolony Pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
Lukaszbass 116 Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Zdecydowanie kup Logitech z -3 nie testuj innych wynalazkow ... ich wymiary nie sa duze a graja poprostu pieknie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts