libreq 0 Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 (edytowane) Siema Sprawdzcie tez zestawik (ogólnie do gier) może polecacie coś lepszego, potrzeba mi jeszcze chłodzenia więc napiszcie jakie tylko żeby mi sie zmieściła do obudowy silentiumpc regnum l 50 http://www.morele.net/inventory/info/z1RRGv/ Z góry dzięki @down Zastosowanie komputera: GRy Maksymalna kwota jaką dysponujesz: 3500 Których części potrzebujesz?: samo wnętrze Czy używane części wchodzą w grę?:Nie Czy będziesz podkręcać sprzęt? w przyszłości TAK gdy zabraknei mocy ... Jaką rozdzielczość posiada Twój monitor? Czy masz zamiar go zmienić? Jaki to model?: 23 cale 2 ms samsung syncmaster Czy posiadasz jakieś części z poprzedniego komputera? Mam bude, Dysk 1 Tb wd blue Własna propozycja zestawu: http://www.morele.net/inventory/info/z1RRGv/ Inne: Dawac propozycje do zmiany Edytowane 6 Lipca 2014 przez libreq Cytuj Link to post Share on other sites
lowipl 130 Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 syfiasty zasilacz, w tej cenie ma się XFX Core 550w który jest pierdyliard klas wyżej przepłacona płyta główna Cytuj Link to post Share on other sites
GRAABI 7278 Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Jest parę rzeczy do zmiany. Zastosuj się do wzoru: Zastosowanie komputera: (gry, biuro, photoshop, obróbka wideo, itp.), Maksymalna kwota jaką dysponujesz: (najlepiej w złotówkach) Których części potrzebujesz?: (zestaw z monitorem, peryferiami czy sama "buda" itp.) Czy używane części wchodzą w grę?: Czy będziesz podkręcać sprzęt? (overclocking) Jaką rozdzielczość posiada Twój monitor? Czy masz zamiar go zmienić? Jaki to model?: Specjalne wymagania: (cichy zestaw, mała obudowa, chłodzenie wodne, multi-gpu itp.) Czy posiadasz jakieś części z poprzedniego komputera? (często można oszczędzić trochę pieniędzy na obudowie czy dysku, nie zapomnij podać dokładnego modelu) Własna propozycja zestawu: (jeśli jej nie posiadasz, pole pozostaw puste) Inne: (wszelkie pytania, które Cię dręczą) Cytuj Link to post Share on other sites
majsterspawacz 1 Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 (edytowane) syfiasty zasilacz, w tej cenie ma się XFX Core 550w który jest pierdyliard klas wyżej przepłacona płyta główna Możesz uzasadnic dlaczego ten zasilacz jest "syfiasty"? Edytowane 6 Lipca 2014 przez majsterspawacz Cytuj Link to post Share on other sites
libreq 0 Napisano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Dokładnie czytałem wiele opini recenzji na temat tego zasilaczy i nie doczytałem się jakiś wad, stabilny trzyma napięcia u kolegi ciągnie zestaw za 4,5tyś i nie jęczy nawet Cytuj Link to post Share on other sites
GRAABI 7278 Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 (edytowane) @up W jego cenie są lepsze konstrukcje,przykladowo podczas testu (ze strony overclock) z testowanych 3 sztuk padły dwie i jeden spalił kartę grafiki. ( http://www.overclock.pl/articles/show/id/627,15,15,podsumowanie ) Z tą stabilnością tak nie przesadzajcie, to OEM chińskiej firmy SAMA Z87 Extreme3 /intel Z87, LGA 1150/ Core i5-4690K /3.5GHz, 6MB, LGA 1150, BOX/ Black Edition 550W Modular 135mm 80+ Gold Vulcan 8GB (2x4GB) 2400MHz CL11 orange Radeon R9 290 Gaming 4GB DDR5 512bit (947/5000) HR-02 Macho Black-White -4rdzeniowy procek z odblokowanym mnożnikiem -Radeon 290 od MSI -Modularny i cichy zasilacz -Wydajne i ciche chłodzenie procka -8Gb szybko taktowanego RAMu Kod na darmowe złożenie i wysyłkę do wpisania w komentarzu do zamówienia: X98TY2AZ + dostawa lub X98TY2AZ + Norton (otrzymasz wtedy Symantec Norton 360 PL) Edytowane 6 Lipca 2014 przez GRAABI 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts