pijany_czarodziej 0 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Tak, dostalem bana w jednej grze. Co zmienilem: IP, adres karty sieciowej + karty MAC. Co musze zmienic: numer seryjny dysku twardego + (no wlasnie, co jeszcze mozna zmienic aby po sobie posprzatac?). Z gory dziekuje za wszystkie rady/posty. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Albo nie pij albo nie czaruj.... 3 Link to post Share on other sites
bigipl 22 Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Możliwe że ktoś założył ci hasło na płytę główną spróbuj ją wymienić i będziesz mógł czitować lub obrażać innych dalej. Spam. Biafra Link to post Share on other sites
buhert 2435 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 lepiej nie rzucać takimi tekstami, bo jeszcze uwierzy ._. Link to post Share on other sites
wirher 112 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Odlutuj kostkę z podzespołu, podłącz odpowiednio piny, przeprogramuj i gotowe. Czy to jest w ogóle legalne? Link to post Share on other sites
Rexlu 170 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) Ktoś daje bany na numer seryjny dysku? Tak się da wgl? ;> Myślę że musisz zmienić konto, a zmiana ip (o ile to nie twoje wew. w routerze) oraz mac powinno wystarczyć Co to za gra? Edytowane 1 Lipca 2014 przez Rexlu Link to post Share on other sites
bigipl 22 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Widzę że ktoś ma zły humor i musiał mi wlepić spam Ja to widzę tak głupie pytanie głupia odpowiedź do tego myląca nazwa tematu+zły dział+brak zainteresowania ze strony autora + mało informacji=temat do wywalenia I jeszcze możliwe że możemy pomagać jakiejś czitującej kanalii. Link to post Share on other sites
Alpi 352 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Wydaje mi się że mogłeś dostać bana na obudowę, zmiana powinna pomóc Link to post Share on other sites
Recommended Posts