Skocz do zawartości

[Sprzedam] Super komputer dla gracza z monitorem 27cali

Recommended Posts

Biorę  jak mi na tym Crysis 3 pójdzie  w 35- 40 klatkach  w ustawieniach ultra  w rozdzielczości ful hd  [ takie osiągi  mniej więcej ma mój komputer  a super komputerem dla gracza bym go nie nazwał , co najwyżej   średnia pólka  wydajnościowa jeśli chodzi o gry    ]

Panowie,

sam monitor jest jakies 900 zl warty wiec za komputer z FX 8320 (ktory wcale taki slaby nie jest), dysk SSD 240 GB, markowy zasilacz, obudowa, drugim dyskiem twardym  i 8 GB ram + mobo, nagrywarka itp autor chce jakies 1100 zl, co nie jest jakas super mega okazja ale nie jest to tez proba naciagniecia forumowiczow

Edytowane przez bossk

To zobaczcie co ma komp w sobie i przekalkuluje za ile możesz sprzedać te części , dostaniesz za wszystko na pewno więcej niż 2000zł . ja chcę sprzedać całość bo nie chcę się bawić w sprzedawanie wszystkiego na części i wysyłanie 

Akurat jak dla mnie to jest nie opłacalny zakup, dlaczego??

Procek hm... mialy byc dobre AMD i jak zawsze Intel kilka lat starszy a lepszy

płyta główna najtańsza byle by procek ruszył ( zero przyszłości OC)

Ram też składaki na raty, ale to jeszcze jest ok:)

Dyski są ok ( sam taki SSD) bym przygarnął)

Obudowa najtańsza budżetówka ( ale lepsze to niż jakieś modeco itd)

Zasilacz?? W dziesiejszych czasach mało kto kupuje takie zasilacze... bałagan w obudowie jak za starych czasów.

Monitor jedyna rzecz która trzymie swoją cene

Sumując życzę jak najlepiej lecz sugeruje na częśći... W przeciwnym razie wątpię że to sprzedaż.

Tym bardziej tytuł ,, Komputer Dla Gracza ,, do CS-a może tak:) Bo bez karty ponad zintegrowanej więcej Ci nic nie pójdzie, w sumie nawet o CS-a miałbym obawy czy by to poszło sprawnie :)