robertgr1 373 Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Witam ostatnio rozgorzała pomiędzy mną i moimi znajomymi którzy grają w bf4 na konsoli ps4 na temat bf4 oni twierdzą że nie mam żadnych szans z nimi nawet jak bym miał myszkę i klawiaturę . Dodam że ja gram na pc i statystyki mam w miarę przyzwoite . chciał bym się z nimi zmierzyć na ps4 ale czy da się podłączyć klawiaturę i myszkę a może jakiś emulator albo coś . Cytuj Link to post Share on other sites
JohnWoo 64 Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Z tego co mi wiadomo to sie nie da Cytuj Link to post Share on other sites
filo301 272 Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Zgaduję, że się nie da, bo grając na myszce miałbyś zapewne sporo lepszye staty niż większość osób grających padem. Emulator jest/będzie, to tylko kwestia czasu. Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 (edytowane) oni twierdzą że nie mam żadnych szans z nimi nawet jak bym miał myszkę i klawiaturę http://replygif.net/i/926.gif Nigdy, ale to przenigdy pad nie da Ci takiej precyzji i szybkości w celowaniu jak myszka. Nigdy. Możesz iść i oficjalnie wyśmiać swoich kolegów. Edytowane 12 Czerwca 2014 przez Klikacz 3 Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Mozna się nauczyć grac na padzie ale nie można się nauczyć grac lepiej na padzie niż na myszce. Cytuj Link to post Share on other sites
robertgr1 373 Napisano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Szkoda wiec nie kupie ps4 Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 A co ma do rzeczy kupno PS4? Cytuj Link to post Share on other sites
robertgr1 373 Napisano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 A to że głównym powodem dla którego rozważał bym zakup ps4 była chęć skopania tyłka moim kilku znajomym w BF4 [ gra na padzie w gry fps kompletnie odpada w moim przypadku , dla mnie jest to nieporozumienie coś tam próbowałem na ps3 gdy jeszcze miałem ale to nie dla mnie ] Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 rozważałbym...http://img.sadistic.pl/pics/9b886743362c.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 @Bartek komentarz niepotrzebny, z du*y, możesz nią sobie posmarować maść. Co do PS4: rób jak chcesz, kupowanie jej tylko po to żeby grać w BF4 jeśli masz dobry komputer (taki co da rade z bfem) jest wg mnie szczytem głupoty, ale nikomu nie zaglądam do portfela, rób jak uważasz Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Można podłączyć klawiature i działa normalnie , myszki puki co nie Co do kupna Playstation a PCa i jedno i drugie jest fajne , każde ma wady i zalety Do tego Playstation ma tytuły których nie ma na komputer np. UFC , Fight Night , Gran Turismo , MGS , Kill Zone są to naprawde świetne tytuły w które na PC nie pogramy Cytuj Link to post Share on other sites
robertgr1 373 Napisano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 @Bartek komentarz niepotrzebny, z du*y, możesz nią sobie posmarować maść. Co do PS4: rób jak chcesz, kupowanie jej tylko po to żeby grać w BF4 jeśli masz dobry komputer (taki co da rade z bfem) jest wg mnie szczytem głupoty, ale nikomu nie zaglądam do portfela, rób jak uważasz Ty nie rozumiesz chodzi o zakład Cytuj Link to post Share on other sites
luqbaq 0 Napisano 14 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 (edytowane) Za 2 tygodnie jest premiera emulatora na ps4. Precyzja jak na pc. Cena około 700 zł xim4.com Konsola ma ta przewagę, że jest wszystko co na pc, a dodatkowo tytuły tylko na nią. TLOU, GT, DRIVE CLUB i wiele innych. Sam zmieniłem pc na ps4 i nie żałuję choć narazie nie wiele gier jest. Edytowane 14 Lipca 2014 przez luqbaq Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Nigdy precyzja na ANALOGU nie dorówna precyzji myszki i to nie chodzi tyle o DPC , czułość itp. tylko sposób poruszania na myszce leży nam lepiej dłoń i ruchy są dużo bardziej precyzyjne niż jeden palec na analogu w dodatku wibrującym Moim zdaniem PC vs Konsole jest REMIS dlatego że za PC przemawiają tańsze gry no i grafika na PC jest lepsza o ile dzisiaj jest prawie taka sama jak na PS4 / Xbox One o tyle za rok czy więcej już bedzie duża różnica w grafice bo wyjdą nowe karty graficzne , technologie itp. A w PS4 już tego nie wymienimy tylko aż do kolejnej generacji mamy te same bebechy i tą samą 5,6 letnią technlogie Cytuj Link to post Share on other sites
filo301 272 Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 http://forum.benchmark.pl/topic/138539-mysz-do-playstation-4-ju%C5%BC-jest/ Cytuj Link to post Share on other sites
mattax 25 Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 nie czytając tematu chciał bym zobaczyć zdziwko kiedy na myszcze robił by 180 stopni obrotu i te dropy Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Ja nie wiem jak ktoś może sie upierać że analog jest "szybszy" i " bardziej precyzyjny od myszki , musi to być osoba która po prostu jakimś cudem nigdy nie miała myszki w ręce Bo wystarczy pograć 5s w gre żeby zobaczysz szybkość ruchu na myszce a na analogu nie mówiąc już o precyzji ... Cytuj Link to post Share on other sites
x7nofate3 0 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Panowie byłem tego samego zdania, ale osobiście widziałem jak pacjent napier... W fps'y na padzie, po prostu miażdży wszystkich i jest na pierwszym miejscu w statystykach, sam byłem w szoku, bo też byłem tego zdania że wb takie gry jak COD nie można grać na padzie. A jednak się myliłem, można się nauczyć grać na padzie i być lepszym od tych co grają na myszce Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 (edytowane) można się nauczyć grać na padzie i być lepszym od tych co grają na myszce Włącz mu BF3 (tylko nie metro), podłącz pada i raduj się jego wspaniałymi wynikami. Dostanie w dupsko jak nigdy. Gość może jest dobry, ale w rankingach konsolowców. Miałem PS3, grałem w FPSy dość sporo (nawet multi). Nie ma szans żeby gracz używający pada był dokładniejszy niż gracz używający myszkę. Już pominę kwestię autoaima. Z resztą zobacz jak jest w CSie na AWP. Momentalny zoom, strzał i od razu reload/zmiana broni. To trwa ułamek sekundy. Na padzie nie do zrobienia (tym bardziej że nie ma CSa na konsole ) Edytowane 2 Września 2014 przez Klikacz Cytuj Link to post Share on other sites
Invar 86 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Włącz mu BF3 (tylko nie metro), podłącz pada i raduj się jego wspaniałymi wynikami. Dostanie w dupsko jak nigdy. Gość może jest dobry, ale w rankingach konsolowców. Miałem PS3, grałem w FPSy dość sporo (nawet multi). Nie ma szans żeby gracz używający pada był dokładniejszy niż gracz używający myszkę. Już pominę kwestię autoaima. Z resztą zobacz jak jest w CSie na AWP. Momentalny zoom, strzał i od razu reload/zmiana broni. To trwa ułamek sekundy. Na padzie nie do zrobienia (tym bardziej że nie ma CSa na konsole ) Jest CS na konsole: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=17179 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 CS go na PS3 a ja 2 lata męczyłem tą konsolę i nigdy nie wiedziałem, że jest na nią dostępna Tak czy siak dzięki za wyprowadzenie z błędu Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Trzeba byś na prawdę nie poważnym żeby choć przez chwile pomyśleć że ANALOG pod względem precyzji i szybkości działania jest lepszy albo równy myszce ... Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 3 Września 2014 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Fanboy to fanboy. Można tłumaczyć ile wlezie, swoje wiedzą Cytuj Link to post Share on other sites
alladen 19 Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Trzeba byś na prawdę nie poważnym żeby choć przez chwile pomyśleć że ANALOG pod względem precyzji i szybkości działania jest lepszy albo równy myszce ... I tu jest kwestia jeszcze tego że pad'em lepiej się steruje (poruszanie się). Takim złotym środkiem był ten sixasix z myszką ale średnio się sprawdzał. Cytuj Link to post Share on other sites
PanPiotrek 3 Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Można podłączyć klawiature i działa normalnie , myszki puki co nie Co do kupna Playstation a PCa i jedno i drugie jest fajne , każde ma wady i zalety Do tego Playstation ma tytuły których nie ma na komputer np. UFC , Fight Night , Gran Turismo , MGS , Kill Zone są to naprawde świetne tytuły w które na PC nie pogramy Myszki też działają, choć to zależy od gry. W Dust 514 grałem normalnie klawiaturą i myszką. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts