Compatriot 1 Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Witam, mam problem ze sterownikami w moim GTX-ie 550Ti od MSI.Dokładnie problem wyglada tak: - aktualizacja sterowników grafiki przez menadżer urządzeń (błędy przy instalacji, odmowa dostepu) - pobranie najnowszych sterowników ze strony NVIDII (instalacja... po jakimś czasie błąd instalacji)- pobranie starszych sterowników ze strony NVIDII (instalacja... po jakimś czasie błąd instalacji) - pobranie beta sterowników ze strony NVIDII (instalacja... po jakimś czasie błąd instalacji) Proszę o jakąkolwiek pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
Slawlos 38 Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 A co masz napisane w tym błędzie instalacji ? Cytuj Link to post Share on other sites
bożo_wporzo 140 Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Może firewall/antywirus blokuje Ci programy? Wyłącz go na chwilę i ponów próbę. Cytuj Link to post Share on other sites
Compatriot 1 Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 A co masz napisane w tym błędzie instalacji ? "praca programu instalacyjnego NVIDIA zakończyła się niepowodzeniem" Może firewall/antywirus blokuje Ci programy? Wyłącz go na chwilę i ponów próbę. Wyłączałem wszystko co tylko się dało i nic z tego nawet internet też odłączałem i nic. Poza tym wcześniejsze aktualizacje nie sprawiały problemów... Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Musisz bardzo dokładnie "wyczyścić" system ze starych sterowników /pozostałości/... Cytuj Link to post Share on other sites
Compatriot 1 Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Musisz bardzo dokładnie "wyczyścić" system ze starych sterowników /pozostałości/... Wszystko jest wyczyszczone, ale już po problemie zainstalowałem sterowniki w trybie awaryjnym Cytuj Link to post Share on other sites
bożo_wporzo 140 Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 A próbowałeś z tego linku: http://www.dobreprogramy.pl/NVIDIA-GEFORCE-ION-Drivers,Program,Windows,18940.html Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts