bobsonrobson 16 Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Witam, co możecie mi powiedzieć o wodowaniu grafiki w sli ? Co jest w ogóle potrzebne do zwodowania grafiki, widziałem jakieś specjalne nakładki i wiadomo rurki ale w SLI jakoś sobie tego nie wyobrażam. Może podacie mi jakieś linki, albo sami wyjaśnicie co i jak. Cytuj Link to post Share on other sites
imiemichal 979 Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Przeczytaj podpięty poradnik a potem zadawaj pytania. Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 O co konkretnie pytasz? Co tam jest do rozumienia? Cytuj Link to post Share on other sites
bobsonrobson 16 Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Napisałem, rozpoczynając temat, ale nie ważne już. przeczytałem poradnik. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts