Atak_Snajpera 9 Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Podlacz do lepszego kompa bo nie chce sie juz znecac nad tymi wynikami. W tej konfiguracji to glupio porownywac cokolwiek. Cytuj Link to post Share on other sites
wirher 112 Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Podlacz do lepszego kompa bo nie chce sie juz znecac nad tymi wynikami. W tej konfiguracji to glupio porownywac cokolwiek. Głupio jest patrzeć na twoją niekompetencję. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Adrian Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Tak. Gram w słowniki. Wiesz o co mi chodziło i po raz kolejny głupio piszesz, skoro już zacząłeś temat grania (np wiedźmina i plecenia warkoczyków) to już się go trzymaj Cytuj Link to post Share on other sites
Ute 2121 Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Podlacz do lepszego kompa Komp jest silny (i7 8-wątków) , ale nie ma sata III. Rozglądam się za jakimś dobrym kontrolerem raid do ssd (i znalazłem model Rocket 640L ) - cena $94.99 = może być Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Ute 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Atak_Snajpera 9 Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Daruj sobie! Tu jest zestawienie Plextor m5p (380zł) vs GoodRam c100 (280zł)http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/plextor-m5-pro-xtreme-128-gb-test/strona/21286.html Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Atak_Snajpera Cytuj Link to post Share on other sites
Ute 2121 Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Ja mam sobie coś darować? W ogóle co Ty piszesz, do kogo, o czym. Jak Ty się w ogóle zachowujesz w temacie? 4 Cytuj Link to post Share on other sites
suddenkiller 0 Napisano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ale mi sie tu konwersacja rozwineła Budżet ? Nieokreślony, po prostu żeby był warty swej ceny, tak jak napisałem w temacie, dysk 120GB w zupełności wystarczy Cytuj Link to post Share on other sites
Ute 2121 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 No delikatnie się tu wymieszało po prostu żeby był warty swej ceny, tak jak napisałem w temacie, dysk 120GB w zupełności wystarczy Może teraz warto zainteresować się TYM? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts