sebus9567 0 Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Mam mały problem posiadam laptopa lenovog570 i problem w tym że Nie mogę sformatować oto tego laptopa! 1) Oddałem laptopa do naprawy (autoryzowany serwis) z powody błędów okazało się że dysk padł . Laptop z nowym dyskiem przyjechał itp. spk. użytkuje go ok 5 mies. i chce go sformatować okazuje się że nie ma onkey recovery . Mam problem, pobieram on keya recovery z strony lenovo.com i okazuje się ze działa ale jak daje przywracanie systemu widnieje błąd. ''Program nie może znaleźć partycji usługi ta funkcja jest obecnie nie dostępna ''Jest problem daje linka do ss z partycjami : http://www.tinypic.pl/a8prqi4owroz Proszę o pomoc w tym dniu I z góry dzięki za poświęcenie czasu Cytuj Link to post Share on other sites
pulkownik 192 Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Widocznie Panowie w serwisie wywalili partycje odzyskiwania i nie ma z czego odzyskać systemu. Pozostaje ręczna reinstalacja Cytuj Link to post Share on other sites
wujaszekcarlos 100 Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Brak partycji recovery, zostaje Ci oddać do serwisu aby naprawili go do końca, bądź jak wspomniał przedmówca zainstalować na nowo ściągając z innego źródła Windows.. lecz jeżeli się nie znasz zostaje Ci serwis i gwarancja. Cytuj Link to post Share on other sites
PawelQ 107 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Tak jest również w DELLu. Wymienią Ci dysk, ale bez partycji Reco i bez systemu oddają (nie dość że nie zainstalowany to i bez nośnika). Wypas ogólnie. Kupuje się lapka z zainstalowanym systemem i bez nośnika, a jak pada dysk (na gwarancji) to o system musisz sam się martwić (co prawda, że po kontakcie z DELL Polska przysłali - po 3 tygodniach sic! - system na pendrive, ale niesmak pozostał). Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts