szary_turbo 3473 Napisano 24 Września 2013 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Sprawdzał ktoś czy "wchodzą" np. 2 kody na jedno konto (oczywiście 2 kody dla "starych" graczy)? Cytuj Link to post Share on other sites
KtosCos 92 Napisano 24 Września 2013 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Nie, nie wchodzą. Na urodziny CDA były te same kody i ludzie pokupowali po dwie lub trzy gazety a później płakali, że tylko raz można ;> Cytuj Link to post Share on other sites
Moggster 13 Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 http://img854.imageshack.us/img854/6624/94t5.jpg Nawet nie mialem pojecia ze mi sie kiedys uda zdobyc ten medal, a tu bam. Wszystkie HT daly sie tak smiesznie wydymac ze to mala bania. Jezdzilem sobie w kolko nich i nic, dopiero pod koniec bitwy dostalem i zostlao 40 hp na zabicie kv1 i arty No normalnie szczena mi opadla Cytuj Link to post Share on other sites
KtosCos 92 Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 W ten "weekend", WG funduje nam darmowe siateczki! Wystarczy skitrać się gdzieś po za zasięgiem wroga, zabić jednego czerwonego i nie dać w siebie ani razu trafić ;] (Najlepszy do tego TD chyba będzie)Nie jestem pewien, czy dotyczy to arty, ale nic nie napisali na ten temat, więc zadanie jest jeszcze łatwiejsze A teraz najlepsze. Genialne WG postanowiło rozdawać 25tysi za nic Cel Spowodować uszkodzenia o wartości 5000 punktów w ciągu dowolnej liczby bitew. Nagroda 25 000 kredytów Warunki Tylko bitwy losowe. Ciekawe, czy to tylko raz dziennie, czy jak zadam 10k to będę miał wtedy 50k, hmmm ;> Cel Zniszczyć 60 pojazdów przeciwnika, w tym: zniszczyć 20 pojazdów za pomocą M4, zniszczyć 20 pojazdów za pomocą BDR G1 B, zniszczyć 20 pojazdów za pomocą T49. Nagroda 7 dni dostępu do konta premium 10 automatycznych systemów gaśniczych 10 dużych zestawów naprawczych 10 dużych apteczek 1 000 000 kredytów Warunki Tylko bitwy losowe. Tylko raz dla danego konta. To też dosyć proste zadanie. Posiadam M4 i nim łatwo zdobyć te 20 fragów, T49 jeżeli ma dobre losowanie, to też spoczko, nie wiem jak z tym BDR, bo nie gram czołgami francuskimi ;P Cytuj Link to post Share on other sites
Moggster 13 Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 (edytowane) Super w koncu mam powod by to zrobic. T49 moje drzewko, BDRa zaraz mam, sherman moje drzewko Edytowane 29 Września 2013 przez Moggster Cytuj Link to post Share on other sites
KtosCos 92 Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Siateczka odebrana już wczoraj. Dzisiaj już mi się nie chce, ale jutro ostatni raz mogę zrobić 15 wygranych i dostać 250tys za free.Przyda się, bo kupiłem troche automatycznych gaśnic i zestawów naprawczych. Milion poszedł się... Ale drugi milion zaoszczędziłem Szkoda, że chwilowo kryzys srebra posiadam, bo bym więcej kupił Cytuj Link to post Share on other sites
Moggster 13 Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 (edytowane) Eh te nowe misje... beznadziejne... *poprawka, to jednak dmg nei exp, w rgze zle pokazuje.... Edytowane 1 Października 2013 przez Moggster Cytuj Link to post Share on other sites
KtosCos 92 Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Misje na październik to nie dla mnie. 50k dmg? To bym musiał 40-50 bitew zrobić (zależnie od tego czym bym grał i jakie bym miał losowania) A ja dziennie może 20 robię i się wkurzam, że VI tierem gram przeciwko VIII i muszę golda często tracić, a wtedy guzik zarabiam Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 http://vpx.pl/i/2013/10/03/shot_001.jpg Ogień w wodzie . Ciekawe zabawki zapowiadają się w nowej łatce, napewno idę w Waffenträger auf E-100 może z wolnego doświadczenia, ciekawi mnie trochę też nowy 8 tier. Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jaka nowa łatka? juz mnie wk*******ą z tymi nowościami niech dadzą troche pograć bo to już zakrawa na kpinę 2 razy w miesiącu nowe drzewka ... Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 http://worldoftanks-scrapyard.blogspot.com/2013/09/world-of-tanks-patch-89-waffentragers.html Dziś totalny wysyp idiotów w bitwach, jak nigdy. Dałem sobie spokój po 15 przegranych, idę na kebaba. Tanki olane. Cytuj Link to post Share on other sites
wujashek 1204 Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Lepiej by bledy ponaprawiali, zrobili cos z MM, zamiast dodawac kolejne mapki i czolgi. Cytuj Link to post Share on other sites
KtosCos 92 Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 @UpPodobno jeżeli gra się samemu randomowe bitwy, to najlepiej klikać w "losuj bitwę" i po 1-2 sekundach wychodzić. Podobno wtedy lepsze losowania są Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 A ja tam zacząłem małymi kroczkami przeprowadzać się na War Thunder'a. Jakoś większy fun mam z tej gry niż z WoT'a. I ta grafika i praktyczny brak błędów Cytuj Link to post Share on other sites
KtosCos 92 Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Mi nie podoba się War Thunder tak samo jak i World of Warplanes i z tej samej, prostej przyczyny ;] Wole czołgi niż samoloty Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 To poczekaj na tanki w WT. Ciekawe jak Wargamming straci na klienteli gdy Gaijini wprowadzi czołgi do gry Cytuj Link to post Share on other sites
KtosCos 92 Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 (edytowane) No właśnie czekam... Ale nie wiadomo nic o tym, ani kiedy to wystartuje ;PPodobno jeszcze długa droga przed nimi //EditA cholera jasna, co ja się będę tak bawił, skoro połowa graczy korzysta z modów pokazujących weakspoty...Możecie podrzucić jakiś link do takiej modyfikacji? kilka pierwszych wyników z google blokuje antywirus, a te których nie blokuje, to są po rosyjsku Edytowane 3 Października 2013 przez KtosCos Cytuj Link to post Share on other sites
Moggster 13 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 (edytowane) 84k expa do pierwszej dziesiatki chociaz gram juz kolo 1,5-2 lat xD Jezeli E5 to lepsze m103 to ;* Wychodze na prosta z 43% ratio do 49% (316 bitew) Edytowane 5 Października 2013 przez Moggster Cytuj Link to post Share on other sites
KtosCos 92 Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 WG, możesz zacząć się bać! http://www.youtube.com/watch?v=foTmS4omfoE&feature=youtu.be 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Moggster 13 Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 (edytowane) Jak to kurna jest?! wczoraj wbilem ratio na m103 do 52% (odbilem sie od dna), a dzis mam same druzyny w ktorych robie najwiecej, a i tak przegrywamy (np. 4k dmgu w nich wpuscilem, ale druzyna wjechala JT pod lufe ><). W niedziele graja same pomidory czy co? Stracilem juz 2% ratio xd Edytowane 6 Października 2013 przez Moggster Cytuj Link to post Share on other sites
KtosCos 92 Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Olej staty, ja nawet nie wiem co do czego i jak w tych statach W weekendy i w godzinach 14-20 jest najwięcej osób, więc i najwięcej pomidorów. Ale wtedy również masz lepszy MM, w godzinach ok. 10 na tygodniu osób oczekujących na bitwe jest ok. 400-500, wtedy MM rzuca niższe tiery do wyższych co by było te 15 osób. Cytuj Link to post Share on other sites
wujashek 1204 Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 MM to jakies dno. Z 53% leci na leb na szyje. Praktycznie kazde losowanie jest do bani. Wygranie bitwy zakrawa na cud. Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Mi się nie podobają losowania bociana. Właściwie za każdym razem ląduję w połowie stawki, szansa na bitwę z X tierami w zasadzie nie istnieje. Cytuj Link to post Share on other sites
Moggster 13 Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Nareszcie skonczylem linie HT Amerykanska T110e5 jest moj ;*, przy okazji pierwsza dziesiatka. Teraz czas na przebicie sie do e3 (farmic trza na t95 120k :<) Dzisiaj nie ma jakiejs promocji na premium? Kupilem tydzien premium za 650g. Cytuj Link to post Share on other sites
KtosCos 92 Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 http://worldoftanks.eu/en/news/44/special-sputnik-space/Co weekend coś dają ;P Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts