lukyeti 2221 Napisano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Mixtape e100 nie ma najmniejszych szans z isem7... przy dojściu na zderzaki e100 nawet mnie nie draśnie... Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 lukyeti , weź pod uwagę to ze teraz większość jak nie każdy E-100 jeździ z premium ammo , generalnie is7 ma przesrane teraz Cytuj Link to post Share on other sites
SkuaLL 2 Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 MiszakKr , poczekał bym , bo napewno dostaną jakiegoś nerfa . Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Zresztą chinole za mało expa potrzebują. Ogólnie chinki to zaczynają być dobre od VI tieru. Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 A mi ciągle wywala grę przy wejściu w badania i zaznaczeniu jakiegoś modułu albo na początku bitwy. Nie jest to częste ale przy 2h grania mam takie wypady do windy z 9 razy minimum Mnie wywala z gry co jakiś czas jak jestem już w bitwie, dźwięk się też kaszani - trzaski itd. Tak się zrobiło bodaj od łatki 8, przed było git. Co do E100 i IS7, to mi się wydaje, że IS7 jednak jest lepszy. Obcyka E100 raz dwa w 1 na 1, aczkolwiek wszystko zależy od gracza. E100 jest dobry ogólnie. Ja głupio zrobiłem, że poszedłem w grubasa jagd e100, według mnie najgorszy x-tier niszczyciel . Cytuj Link to post Share on other sites
st4lk3r 16 Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 A mi ciągle wywala grę przy wejściu w badania i zaznaczeniu jakiegoś modułu albo na początku bitwy. Nie jest to częste ale przy 2h grania mam takie wypady do windy z 9 razy minimum Mam ten sam blad, wchodzac w 'BADAJ', zaznaczajac modul zamiast okienka z opisem i kosztemn wywala na pulpit. Przed Chinczykami nie mialem takiego bug'a. Zrobia cos z tym? Cytuj Link to post Share on other sites
Jaazik 162 Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 http://i.imgur.com/a3jJr7d.jpg 1 Cytuj Link to post Share on other sites
SkuaLL 2 Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 @up Zaje.....isty wygląd garażu ! Cytuj Link to post Share on other sites
Jaazik 162 Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Dzięki Mam zainstalowane na prawdę dużo modów, jakieś 10 i gra się świetnie. Masz tutaj linki do dwóch fajnych modów na garaże: Garaż Pustynny (mój) i zimowy (też fajny). http://wot-shot.com/images/desert_garage.jpg http://wot-shot.com/images/winter_garage.jpg Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Jaazik Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 A reszta modów ? Cytuj Link to post Share on other sites
Jaazik 162 Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Nawet nie pamiętam Cytuj Link to post Share on other sites
Memphis1 9 Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Dobrym modem jest celownik J1mBo - pokazuje czas przeładowania w sekundach. Używam od bardzo długiego czasu i bez niego nie wyobrażam sobie gry. Cytuj Link to post Share on other sites
manfred86 109 Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 zainstalowałem, zagrałem, wy**bałem... większego gówna nie widziałem lepsza fizyka jest w "NESowych" Tankach dziękuję dobranoc. Cytuj Link to post Share on other sites
Memphis1 9 Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Bo to nie jest symulacja. Nie mogłeś się spodziewać takich rzeczy w tej grze. Cytuj Link to post Share on other sites
Jaazik 162 Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Dobrym modem jest celownik J1mBo - pokazuje czas przeładowania w sekundach. Używam od bardzo długiego czasu i bez niego nie wyobrażam sobie gry. Sam go używam. Edytowane 31 Stycznia 2013 przez Jaazik Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Jimbo też używam polecam inny mod XVM pokazuję fajne statystyki graczy biorących udział w grze oraz jakie wg statystyk dana strona ma szanse na wygranie Pokazuję też na bieżąco w bitwie ile i komu zdjęliśmy hp mod jest na tej stronie używam od niedawna ale jest ciekawy, pokazuję też ile mamy pkt jako gracz, ja 1340 i z tego co mi mówili kumple mieszczę się w 8% tych lepszych graczy całego serwera czyli taki noob nie jestem hehe http://playernotes.pl/2012/01/przeglad-dodatkow-do-gry-world-of-tanks/ Edytowane 31 Stycznia 2013 przez lukyeti Cytuj Link to post Share on other sites
SkuaLL 2 Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 ja tam tylko timex mod , Max Zoom mod , Xvm Cytuj Link to post Share on other sites
morro 69 Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Co sądzicie o T26e4 i Su-122 44, warte golda ? Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 T26E4 jest świetny o ile nie przeszkadza Ci mała prędkość i to ,że trzeba celować w weakspoty (175mm penetracja) mam na nim 600+ bitew jestem zadowolony, ma specjalny matchmaking wiec nigdy nie zobaczysz T10 max T9 i to rzadko , su-122-44 jest zarąbisty , niezły pancerz na swoim tierze (lepszy pancerz ma tylko francuski td T7) , super mobilność i bardzo dobre działo . oba nieźle zarabiają ale ze względu na wyższy tier łatwiej jest zarobić SuperPershem niż su-122-44. Cytuj Link to post Share on other sites
morro 69 Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 @up Dzięki za poradę, a jak sądzisz, jaki jest najlepszy sposób na zagospodarowanie 8k złota (grosz do grosza i sie zebrało troszke ). Bez premium, bo już mam. Myślałem nad: 1. Kupno super pershinga 2. TOG II + free exp z is-2 na is-3 (nie wiem czemu ale kiepsko mi się gra "dwójką" )/ 128 do ferdka Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) 1. Dozbieraj golda i kup Löwe albo T34. Przy tych czołgach to będziesz po 70-80k kredytów średnio wychodzić z bitwy.2. IS-2, a IS-3 to są dwie różne nacje. IS-2 występuje u żółtków, a IS-3 u ruskich. Więc jakim cudem chcesz przejść z IS-2 na IS-3 :roll: 3. TOG II to jeden z najgorszych czołgów w tej grze. Długi, mięki i wolnieszy od KW-1, a armata też jakiejś rewelacji nie robi. Proponowałbym Ci iść szybko do E-75 bo według plotek ma się stać czołgiem premium. Podobny los czeka T-50-2 tylko nie wiadomo czy stanie się premium czy wyleci z drzewka, a na jego miejsce przyjdzie inny scout. Edytowane 7 Lutego 2013 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
Damian1998 12 Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 a według każdego są spadki grafiki itp ja na starym gts 250 na prawie najwyższych mam 30 fps stałe ... Nie rozumiem tego Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 10 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 @ darktraz :ToGII nie jest najgorszym czołgiem w grze , po prostu ma bardzo specyficzny styl gry , a działo na swój tier ma świetne.E-75 nie stanie się premium czołgiem , na pewno . t-50-2 również nie stanie się premium zostanie zamieniony na http://ftr-wot.blogspot.cz/2013/02/mt-25-replacement-for-t-50-2.html @Morro: jak nie chcesz wydawać więcej pieniędzy to SP będzie najlepszy według statystyk SP zarabia niewiele mniej niż T34 a przy tym ma lepsze MM ( nie gra z Tierami 10) poza tym na Sp nauczyłem się weakspotów na każdym czołgu . Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) Mam z premium typa-59 i T34 i spotykam często superpershinga Nie wiem jak on zarabia ale fakt że ciężko go przebić z przodu . Mogę się wypowiedzieć o T34 Po tym jak zrobili to premium stracił na mobilności i osłabili działo, z modułami +braterstwem broni ładuję 12:38 no ale jak już załaduje to ma niezłego kopa. Potrafi kopnąć za 500 czym wprawia w osłupienie hehe standard 440-460 Podobają mi się kozaki w E-75 czy E-100 jak lecą na mnie bo mają wyższe tiery a tutaj suprise bo ich przebijam hehe Spokojnie na wyższych tierach nim powalczysz jak MM da ciała a takim perhsingiem wątpię.... Ogólnie zarabia na premce średnio ok 60-70k na bitwę, rekord wyciągłem 120k. oczywiście na czysto W niedziele grając parę godzin na dwóch premium zarobiłem ok 2,5mln ale też grałem chinolem żeby wbić type 58 Więc ogólnie mając premkę i premium tank nie ma czegoś takiego jak zbadane czołgi a nie kupione Podobno Kw-5 też dobrze zarabia Dla mnie SP to takie gó**o w trawie ni to ciężki ni to med... Więc najlepiej wybierz pod to jak lubisz grać. Ja polecam T34. Toga widziałem raz w bitwie i powiem że maus był dla mnie kosmiczny na początku ale ten wynalazek to już przegięcie totalne... " zainstalowałem, zagrałem, wy**bałem... większego gówna nie widziałem lepsza fizyka jest w "NESowych" Tankach dziękuję dobranoc." Faktycznie gra na poziomach 1-5 to i dla mnie porażka. Ale potem masz większe zabawki i gra się miodnie Nie od dziś wiadomo że większe działo większa zabawa No chyba że Ty jeszcze o tym nie wiesz to sorry Edytowane 12 Lutego 2013 przez lukyeti Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 @lukyeti Potwierdzam, co prawda daleko mi do Ciebie jednak nie żałuję kupna T34, fajna zabawka. Zgadzam się także z tym, że im wyższe tiery tym przedniejsza zabawa. Odkąd kupiłem pierwszego konkretnego heavy- Tigera czy T29 poczuło się moc czołgu. KT, E75 jeszcze lepsza zabawa. O E100 się nie wypowiem z racji niewielkiej ilości bitew i braku topowego działa . Tak czy siak gra mnie cholernie wciągnęła Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts