ipfon 0 Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Witam mam propozycję sprzedaży/zamiany Razer Arctosa (używana około tygodnia) z pełnym kompletem (płyta pudełko certyfikat autentyczności, niestety już zarejestrowana na razer.com ale mogę podać kod do zniżki, który dostaje każdy kto rejestruję produkt na stronie) Chciałbym ją wymienić na jakąś inną klawiaturę w podobnej cenie. Swoją kupiłem dla syna ale niestety nie potrafi on pisać bez wzrokowo, a jak wszyscy wiedzą Arctosa nie ma podświetlanych przycisków. Czekam na jakieś sensowne propozycje. Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 A ile chcialbys za Arctose? Link to post Share on other sites
ipfon 0 Napisano 8 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Jestem otwarty na proppozycję, na allegro można ją dostać za około 150 więc myślę, że jakieś 130-140 plus wysyłka. Ale jest to kwestia dogadania Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 ja za swoja zaplacilem chyba mniej niz 110 zl na allegro ( nowa ). Link to post Share on other sites
ipfon 0 Napisano 8 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Widocznie skorzystałeś i udało ci się wygrać aukcję, ja mówię o opcjach kup teraz za 110 takiej nie znajdziesz. Poza tym jak napisałem nie chcę na tym stracić. Link to post Share on other sites
brajanb 0 Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Już straciłeś jak kupiłeś za tyle ile pisałeś... Link to post Share on other sites
ipfon 0 Napisano 8 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Jak teraz miałbym ją oddać za mniej niż 140 to chyba bardziej wolałbym oddać do jakiegoś domu dziecka czy podobnej instytucji, niech dzieci mają frajdę Link to post Share on other sites
ipfon 0 Napisano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Nieaktualne - temat do zamknięcia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts