Bartas89 117 Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Czy ktoś z was próbował lub przeszedł Diablo 3 (może być razem z dodatkiem) OD SAMEGO POCZĄTKU tzn od postaci na 1 poziomie doświadczenia na poziomie trudności "Udręka I"? Ja tak próbowałem każdą klasą ale jak trafię na elitę to lecę na dwa, trzy strzały. Możecie doradzić jaką gracie postacią i czy wraz z lepszy ekwipunkiem i wyższym poziomem postać jest łatwiej? Link to post Share on other sites
PatrykT 6221 Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 To oczywiste, że im lepsze przedmioty tym łatwiej. Jeśli dopiero zaczynasz i nie masz żadnej postaci na 70lvl, to zaczynaj na ekspercie/mistrzu. Powinieneś nałapać kilka ciekawych przedmiotów, to i będzie łatwiej na wyższym poziomie Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Krzyżakiem od 1 do 70 poziomu grałem najpierw na masterze, później na udręce. Wszystkie przedmioty wydropione. Zero problemów. Link to post Share on other sites
Recommended Posts