Skocz do zawartości

Battlefield 4 - różnice w grach

Recommended Posts

Za ile sprzedajesz BF4? Jest to tylko kod? Apropos - wypadłem trochę z gier ma PC :) Jak wygląda teraz instalacja pierwsza i następne w razie formatu kompa? Jest jakieś konto z którego zawsze można zainstalować grę na raz kupiony kod? Pytanie może banalne ale jak już wspomniałem wypadłem z tematu :)

W przypadku platformy ORIGIN na której jest Battlefield. Zakładasz sobie konto na Origin i do tego konta przypisywane są wszystkie gry jakie kupisz. Potem tam gdzie zainstalujesz ten program możesz sobie instalować również te gry które masz przypisane do konta. Format nie wpływa na nic, po za tym że musisz od nowa instalować gry. Dodatkowo możesz sobie taką grę zainstalować na kilku komputerach i grać na tym na którym Ci się podoba, oczywiście nie w tym samym czasie.

W przypadku platformy ORIGIN na której jest Battlefield. Zakładasz sobie konto na Origin i do tego konta przypisywane są wszystkie gry jakie kupisz. Potem tam gdzie zainstalujesz ten program możesz sobie instalować również te gry które masz przypisane do konta. Format nie wpływa na nic, po za tym że musisz od nowa instalować gry. Dodatkowo możesz sobie taką grę zainstalować na kilku komputerach i grać na tym na którym Ci się podoba, oczywiście nie w tym samym czasie.

Dzięki za odpowiedź. Opłaca się kupić coś takiego? http://allegro.pl/battlefield-4-bf4-gra-pc-pl-key-klucz-konto-origin-i4188894123.html

Nie wiem czy jest sens kupować już założone konta czy lepiej kupić sam czysty kod i założyć konto?

Gdzie można kupić kod z grą i dodatkami? Jaki jest koszt?

Najlepiej jest kupić nową grę i zakładać nowe konto jest to jednak znacznie większy koszt. Najtańsza jest oczywiście wersja cyfrowa. Jeżeli chodzi o Battlefield 4 to możesz kupić samą grę 50-60zł i do tego kupujesz premium za około 120zł który gwarantuje Ci dostęp do wszystkich dodatków jakie wyjdą czyli 5. Ceny podane są za nowe klucze nie używane. Możesz też kupić wersje Premium edition za około 210zł czyli drożej. Na temat używanych rzeczy sie nie wypowiadam, to zależy od kogo kupujesz. Uważaj jednak na wersje przeznaczone na inny rejon. Najczęściej są one banowane po jakimś czasie.

• 1 miesiąc temu...

Tylko i wyłącznie klucz. Kiedyś kupiłem takie konto... kradzione... Napisałem gościowi, z Kanady zresztą, żeby zmienił hasła. Zrobił to w chwilę. Na szczęście ten co mi to sprzedał oddał kase.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...