Skocz do zawartości

Markowy komputer do gier, x4 3.46Ghz, 5Gb ram, 320Gb, hd7770, 400W, Audigy SE, Cooler...

Recommended Posts

Więc kupcie sobie mega APU starszej generacji, nie topowy model z allegro za taką samą cenę :) pozdro.

ps. jest tam nawet zdjęcie karty z 2 wentylatorami, i 16Ghz procesor.

Ogólnie to zapraszam pierwsze na allegro sprawdzić ceny a później się wypowiadać.

Za mniej nie sprzedam, wole zostawić.

"Tofik126"  Brak słów, ty nie potrafisz zrozumieć prostego zdania, więc nic na to nie poradzę, miałeś niższą cenę nie byłeś zainteresowany, teraz też nie jesteś, a dalej piszesz bzdury.

Poza tym, ty kupujesz już ten komputer, zakładając 10 tematów, chyba z miesiąc i dalej nic???? no jak to??? przecież wszyscy mają takie dobre ceny, tylko ja nie :) do 1500zł nie kupisz??? HAHA

Takich bajek to sam Janek Brzechwa by się nie powstydził  :)

Bardzo dobra prezentacja towaru i opisana aukcja dałbym CI plusa ale się nie da  :)

Chyba kolego jeszcze bajek nie widziałeś, procesor 16Ghz, karta zintegrowana (na zdjęciu hd7970), karta dźwiękowa zintegrowana (na zdjęciu audigy 2zs), integra z apu a8 na której pograsz w najwyższych detalach w full hd itp.

Więc gdzie u mnie jakieś bajki? wszystko udokumentowane poniżej filmikami więc widać co i jak.

Edytowane przez kuba83bb

Napisz lepiej, że jesteś informatykiem- piekarzem :) Taki piekarnik to aż żal nie wykorzystać :D

wszystko udokumentowane poniżej filmikami więc widać co i jak.

No na filmikach to ja widzę grę na granicy płynności a nie płynną 

Widzę że zazdrość zżera :) tak jestem informatykiem i pasjonatem kompów i się tego nie wstydzę.

Aukcja podkolorowana ale bez przesady, reklama, zasady sprzedaży ale bez kłamstw.

Zdziwił byś się są ludzie dla których 20fps to jest płynnie i wystarczająco, poza tym tu karta graficzna nie wyrabia, wystarczy obniżyć filtrowanie i jest stałe ponad 30fps w high, co i tak uważam za bdb wyniki w budżetowym kompie do gier.

Niestety piekarzem nie jestem.

Widzę że już nie macie się czego przyczepić :) więc proponuje abyście skończyli spamować i zakupili ten o to wydajny i tani sprzęt! http://allegro.pl/komputer-i3-2x3-5ghz-4gb-dvd-1tb-hd7770-win-k64-i4254256373.html

Mega okazja!

ps. typowe zachowanie polaczków spamerów, cebulaczków, zazdrośników   :) ja rozumiem jeszcze użytkowników, ale żeby MOD się również w to bawił...wstyd.

Edytowane przez kuba83bb

Zdziwił byś się są ludzie dla których 20fps to jest płynnie i wystarczająco

Był tu taki, miał też świetną technikę jazdy samochodem :wariat: :wariat: "16Ghz procesor" :D

Edytowane przez piterrrxd

Zdziwił byś się są ludzie dla których 20fps to jest płynnie i wystarczająco

Dla niektórych Golf IV 1.4 w gazie jest jak Porsche, co nie zmienia faktu że jest tylko Golfem*, poza tym my nie rozmawiamy o ludziach z wadą wzroku tylko o normalnych zwykłych śmiertelnikach, dla których mniej niż 30 fpsów to jest pokaz slajdów w Power Poincie a nie gra. 

*żeby nie było nie mam nic do Golfów :)

Więc mówię, na tej karcie (hd7770) w detalach medium prawie każda gra działa sobie w 60fps stałych (v-sync), dzisiaj testowałem Skyrim, Auto Club Revolution, FC3, Bioshock - Infinite, BF4 itp no może poza crysis 3 tam zejdzie poniżej 60fps (ale to wyjątek).

Nie, nie chce się zamieniać, mi wystarcza ten komp, nawet mogę zamienić na coś słabszego, ale widzę że nie ma to sensu cenowo/wydajnościowo, więc lepiej pozostać na tym co mam.

W najbardziej wymagającej grze, spadł przez sekunde do 26fps i 29fps, średnio ok 35fps w detalach High bo karta już nie wyrabiała zupełnie (już w medium nie wyrabia, w low jest dopiero wykorzystanie poniżej 100%)

Więc nie wiem o czym ta gadka (nie bójcie się nie gram w 20fps, ale stałe 30 wystarczy)

Za chwile znowu będzie tak jak w poprzednim temacie, ze procek nie wyrabia :) oj znawcy znawcy...

Co do droższego kompa Panie "Nowaj" gdybym chciał to bym mógł sobie kupić takich 10 jak Twój  :)

Tylko po co jeśli, obecny wystarcza mi w 100%? (nie mam dużych wymagań, dla mnie detale medium są w sam raz)

Freso

Zazdroszcze Tobie tego pentiuma jeśli crysis 3 działa tak jak na moim w medium, proszę o filmik z tej samej misji :)

Był tu taki, miał też świetną technikę jazdy samochodem  :wariat:  :wariat: "16Ghz procesor"  :D

Czytamy ze zrozumieniem :) "16Ghz procesor" - pisałem o aukcji jaką przeglądałem na allegro (nie moja) mam nadzieje że łopatologicznie w końcu zrozumiałeś?

Tak wiem co to za "kolega" próbowałem mu wytłumaczyć że nie jest możliwe takie spalanie choćby nawet narobił w spodnie, niestety bezskutecznie.

Tak się składa że jestem też pasjonatem motoryzacji, więc wiem że golf to nic ciekawego, dlatego jeżdżę czymś zupełnie innym.

Pozdrawiam.

Edytowane przez kuba83bb

Podejrzewam, ze Pentium Crysisa3 pociagnie, aczkolwiek to tylko moje przypuszczenia - nie mój gatunek, szkoda mi kasy na grę żeby mieć ją jako swego rodzaju benchmark.

A Golf to bardzo ciekawe auto, tylko o zadbanego łatwo nie jest.

Jeśli crysis 3 pójdzie płynnie w medium to możesz być pewny że przyszłe gry również uruchomisz w medium.

Jak dla mnie golf jest nudny jak flaki z olejem, ale każdy ma swój gust a o gustach się nie dyskutuje.

Temat ciekawszy niż nie jedna lektura szkolna. Gościu kolorujesz monitor kredkami to później pokazujesz procesor 16Ghz, w życiu o takim nie słyszałem. Dodawanie rdzeni to nie jednoznacznie z tym że to taki procesor. Ciekawe czy jak złączę 4 kalkulatory to będą mi szybciej liczyć?

Jak ci dobry taki sprzęt i innego nie potrzebujesz to po co chcesz sprzedać?
Do tego co podesłałeś to mnie dziwi że za 2k takie coś jest. Sam wydałem tyle na swójego i mam znacznie lepsze podzesłoły. Piszę dla zabawy nie dla spiny bo i tak tu już wesoło :D

Żeby nie było, że to moderatorzy są be. Proponuję głosowanie. Moim zdaniem taka "oferta" nie ma racji bytu tutaj na forum. Nikt kto się zna nie kupi tego kompa za taką kasę. Jedyny target to ludzie z allegro. Piszcie proszę czy się zgadzacie z moją opinią i czy temat ma być zamknięty czy ma wisieć dalej. Czekam do 24:00 :)

Ale tu nie chodzi o cenę i samego kompa tylko o opis jak typowy gotowiec z allegro.

Niech go sobie sprzedaje za ile chce (jego sprawa), ale niech go nie przedstawia (tutaj) jako demona wydajności :o

Jeżeli sam zrozumie, że TUTAJ nikt w bajki nie wierzy (wyrósł, lub zna się na sprzęcie) to w porządku.

Jak dalej będzie szerzył farmazony to out.

Ale tu nie chodzi o cenę i samego kompa tylko o opis jak typowy gotowiec z allegro.

Niech go sobie sprzedaje za ile chce (jego sprawa), ale niech go nie przedstawia (tutaj) jako demona wydajności :o

Jeżeli sam zrozumie, że TUTAJ nikt w bajki nie wierzy (wyrósł, lub zna się na sprzęcie) to w porządku.

Jak dalej będzie szerzył farmazony to out.

Powiedzmy, że zgadzam się z Tobą. 

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...